![]() |
#1 |
Banned
|
![]() דוקטור שלום.
אני מתכוון להתחיל טיפול בראקוטן בקרוב. והיו 2 תופעות לוואי שהייתי רוצה לדעת עליהם קצת יותר. 1- הרופאה אמרה שהגוף יחלש בזמן הטיפול מה שיפגע לי באימונים. האם הגוף יחלש בצורה דרסטית או בילתי מורגשת? עד כמה זה יפגע באימונים? 2- אסור לשתות אלכוהול. נכון או לא? אם אני ישתה אלכוהול, מה יקרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
הוא משפיע מאד על הכבד,ויכולות להיות בעיות עם הכבד,ואלכוהול מפורק בכבד אז אתה יכול לגרום נזק לכבד או שהוא יפרק הכל,תלוי בך,לא לוקחים סיכון ולא שותים ואתה כן תרגיש את הפגיעה באימונים,עד כמה? שוב תלוי בך תחכה גם לתשובה של הדוקטור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לי הרופא אמר שלא כדאי להשתמש בראקוטן אם אני מתאמן כי יש לזה תופכות לוואי זה תופס את השרירים ועוד כמה דברים שאני לא זוכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אז יש לי רעיון. אוליי אני ייקח את הראקוטן בחיטוב? אני כניראה לא ישתה אלכוהול בגלל הקלוריות, ולא יתאמן חזק בגלל שאני יהיה עם קצת פחמימות בגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה טובה אני מחכה לתשובה של הדוק' כי גם אני שוקל לקחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() שאני לקחתי אותו בזמנו הרופא עור שלי אמר לי שאין בעיה להתאמן עם זה, יכול להיות שזה כבר היה בסוף של הטיפול.
בכל אופן הטיפול של זה מומלץ בחום, קח בחשבון שזה טיפול של בין 4-6 חודשים, ואם באמת צריך לעשות הפסקה באימונים זה תקופה משמעותית, אבל לדעתי זה ממש שווה את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אני לוקח כבר 3 ימים חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס הכי טוב משחות ולשמור על היגינה(טוב מבחינת כושר ריאות וכו') כמובן שזה תלוי בחומרת המצב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() :s
אני כבר חצי שנה לוקח נשאר לי עוד טיפה, כמעט ולא מפריע לי רק שפתיים יבשות וזהו. לא אימונים ולא כלום, ושתיתי מלא פעמים אלכוהול עשיתי בדיקות פעם בחודשיים, והכל מעולה... ולקחתי כל יום 60מ"ג שזה הרבה...סתם מזיינים תשכל
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה יהיו הנזקים אם אני ימשיך להיתאמן חזק ולקחת ראקוטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
שהוא קראטין פוספוקינאז המשתחרר לדם עקב פירוק שריר. לא תמיד תהיה עליה ב cpk, אך חשוב לעקוב מדי חודש. במידה וישנה עליה פי 3 מהגבול העליון של הנורמה- מקובל להפסיק את הטיפול. לגבי אימון גופני- לא מומלץ להתאמן בחוץ עקב חשיפה מוגברת לשמש, בחדר הכושר- ניתן להתאמן כמעט ללא מגבלות אם אין תסמינים. כדאי להתייעץ עם רופא העור שרושם לך את התרופה. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני לקחתי את הכדורים אז הלכתי לאיזה רופא פרטי לפחות מה שהבנתי שהוא גדול בתחומו הוא אמר לי שהוא השתתף באיזה מחקר שנתנו לחילים (לא זוכר את המספר) את התרופה ראו שיש עליה קטנה ברמת CPK ותוך כדי שהם המשיכו לקחת את הכדורים הרמה של ה- cpk ירדה לבד לכן הוא טוען שזה לא גורם לפירוק שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אך הכי שכיח שיגיע מפירוק שרירסקלטלי. לא תמיד יש ירידה ב cpk- ובמקרים שהוא גבוה מדי, מפסיקים את הטיפול. לא הבנתי כיצד ירידת רמת ה cpk במהלך הטיפול (הסתגלות), קשורה לפירוק או לאי פירוק שריר.
![]() |