|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שזה יתן יותר תוצאות. אני רק אומר שלעבוד ב AB זה בסדר גמור למי שרוצה היפרטרופיה ולפתח גוף. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 18-11-08 בשעה 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() :):):):) העלת לפה את הסרטון....
מעניין ששני מדריכים עושים דד ליפט מדויק עוד מההתחלה לא ככה דארק מיוס? חשבתי שדווקא מדריכים לא מבינים כלום ופלצני אינטרנט כן מבינים... ניראה לי שאנחנו מוכיחים פה כמה טענות מופרכות שמישהו השמיע פה לא ככה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() שימונז - גוגל\חיפוש אפילו בפורום ותקבל המון חומר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() דה סאן לפני שאתה מזלזל באנשים אחרים שכניראה יש להם יותר ידע רלוונטי ויותר ניסיון ברוב הסיכויים הייתי מסתכל קצת על עצמי לפני שאני מוציא שטויות מהפה שלי...מעניין שאתה חושב שאתה המומחה הגדול בפורום הזה לכל נושא האימונים מה שבינתיים לא ניראה כנכון גם מהשטויות שאתה ממליץ לאנשים וגם ממה שאתה בעצמך עושה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() הפוסט הזה יותר מעניין מהאח הגדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() אבל טווח של 5 חזרות נותן דגש לMyofibrillar Hypertropy
עכשיו לפי זה (לקוח מהאשכולות הכי טובים) http://www.israelbody.com/showthread.php?t=14 "כאן העסק העיקרי, הפוטנציאל גדילה הגדול, בעצם מדובר כאן על הגדלה של יחידות הכיווץ של השריר. המסה העיקרית של כל תאי השריר היא ביחידות הכיווץ שלה - אקטין ומיוזין (חלבונים מבניים) שמהוות 80% מהווליום השרירי." עוד משהו: (לקוח גם מהאשכולות הכי טובים) http://www.israelbody.com/showthread.php?t=6018 מכאן שטווח חזרות של 5 יותר אפקטיבי ועוד דוגמא מהחיים,תראו כל Powerlifter ואת הגודל שלהם ודוגמא של מישהו טבעי ואנחנו מכירים אותו deus ex machine נערך לאחרונה על ידי Cookie, 18-11-08 בשעה 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טוב ששמת את הלינק כדי שאנשים יכירו את המונחים ולא יתעצלו לחפש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, אחרי העריכה של ההודעה אני יכול להוסיף ולומר שאם המטרה היא נטו היפרטרופיה אין טעם ממשי "לזלוג" ל4 חזרות, ולרדת הכי נמוך ל5 במקרה ורוצים להמנע מכשל ולעבוד לטווח נמוך של 6 חזרות. (מניסיוני האישי בתוכנית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() גודל זה תוצר לוואי של כוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() לא מדויק. גודל זה אכן תוצר לוואי של כוח ואוכל, אבל אם זאת הייתה הדרך היחידה לגדול, בודיבילדרים היו האנשים הכי חזקים בעולם. אבל הם לא, וזה בגלל היפרטרופיה סרקופלזמית.
אני עדיין חושב שהדרך הכי טובה בשביל מתאמן טבעי לגדול זה לעלות משקלים ולאכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() ברור, התכוונתי שזה שוב מוכיח למה צריך לעבוד עם תוכנית שתאפשר תקדמות ליניארית בתרגילים הכבדים לפחות בתחילת הדרך עד שמגיעים ל"מישור".
|
![]() |
![]() |