|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אחי,תרגיש טוב תנוח קצת והכי חשוב שלא תוותר לבן זונה הזה בשום פנים ואופן!!!
אני שמח לשמוע שאתה בסדר ולא קרה לך נזק רציני וכל הכבוד על הניסיון ועל שמנעתה תאונה רצינית בזה ששלחטתה בריינג'ר ולא התהפכתה נ.ב אני עברתי 2 תאונות כבר אחת לא משהו רציני איזה רוסי שיכור נכנס בי ובעומר מאחורה ועוד פעם אחת לקחתי שמאלה איפה שאסור וכמעט נהרגתי מאז למדתי לא לעשות דררות ושטויות יותר בכביש ובנס לא קרה לי כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אמיר אני עוד מעט יוצא לאיפה שהוא אני לא אהיה זמין עד יום ראשון בערב או שני בבוקר אז תצפה לשיחה ממני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() אמיר אני שמח לשמוע שאתה בסדר!! העיקר שלא קרה לכם כלום! הערבים האלה רוצחים גם בכבישים כניראה. חושבים שהם נוהגים באיזה כפר ומתעלמים מסימונים בכביש. לצערי לא יצא לך כלום אם תתבע את הערבי הזה, הם חיים במערב הפרוע,מתעלמים מכל חוק אפשרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() החלמה מהירה אמיר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תיהיה בריא גבר ! בריאות הכי חשוב
![]() יש ביתוח אמרתה ? אתה יכול לישון בשקט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אמיר הכי חשוב, יש לך את הפרטים שלו? באים אליו הבייתה קופצים עליו.. תרגיש טוב אחי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אלא אני רק רושם! 2. כמו שלא אהבת שצוחקים על הפיטמות הזקורות שלך, אני מניח שהוא גם לא אוהב שצוחקים על השגיאות כתיב שלו! כמו שאתה לא עשית את הפיטמות הזקורות בכוונה, גם הוא לא כותב ככה בכוונה! במקום לזיין בשכל, תתקן אותו, זה יעזור לו! 3. אתה יכול להתחבר לי ולהתחיל לינוק כאילו שאין מחר! אני לא מגיב לך יותר בעץ הזה, אז תרשום מה שבא לך! 4. מה דעתך על סעיף 1 ו 3 ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() תרגיש טוב , ותתעודד המצב היה יכול להיות הרבה יותר גרוע .
![]()