|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ואם קשה לך להחזיק את המוט בחתירות אין סיבה שלא תשים רצועות, זה לא בושה ולא הופך אותך לחלש יותר. ומה לעשות שאם אתה עושה כמה סטים של דדליפט האמות של מתייעפות וגם אם אתה מרים 50 קילו פחות הם שורפות לך כול התרגיל של המשיכה ואתה לא מתרכז בסט עצמו אלה רק להחזיק את המוט.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אז כביכול מה שאתם אומרים זה שבלי רצועות אני אשיג יותר כוח באחיזה או בכללי כוח, אבל עם רצועות אוכל לעבוד עם משקלים כבדים יותר לשרירים ספציפיים?
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה מרגיש כבר שהאמה תפריע לך לעלות במשקלים תשתמש ברצועות , אל תקשיב לכל מיני טמבלים שקשה להם לקלוט שהאמה מקבילה אותך , עלק תחזק את האמה פטתיים , שנייה אני רץ ומספיק לאמן גב רק בכדי לחזק את האמה .
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כשאני עובד על הגב האמות שלי מתפוצצות וזה מגביל אותי בתרגילים. במצב כזה אתה מתכוון להשתמש ברצועות? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וודאי.
#6 |
Banned
|
![]() כן, אין לנו מספיק אנשים, אין לנו מספיק כסף, בלה בלה בלה. מכיר את כל התירוצים
ולא אכפת לי מה תגיד, אם אתה לא יכול להחזיק את המשקל של חתירה, אתה במצב גרוע. |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() רצועות זה כלי עזר טוב מאד וחבל שאתה לא מבין כמה, אולי בBB זה פחות חשוב כי פחות מתייחסים למשקל שאתה מרים אבל בענפי הכוח אתה לא יכול לעבוד חזק מצד אחד ומצד שני בלי לעבוד עם הרצועות. האמות שלך לא חזקות כמו העומס שאתה מפעיל עליהם באימון.
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() מה הקשר?
ציטוט:
נמאס לי להתווכח עם ילדים בני 15. מיציתי את הוויכוח. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בחיי שמישהו ינעל את הדיון הזה האידיוט הזה פשוט הורג אותי אני לא יכול כבר ...
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ווסט סייד תראה,אתה חמור שלא יאמן
ראיתי את הסירטון הדפוק שלך וזה שהוא מתאמן עם רצועות לא אומר שזה טוב מתאמנים עם רצועות כדי לחזק את הגב בדדליפט אבל בתחרות עצמה הם משתמשים בלי וזה מה שדופק אותם לך תראה אולימפיאדה בוויטליפטינג ותראה שאין מישהו עם רצועות http://il.youtube.com/watch?v=kqWkt6_GwUs תראה קטע שהwwe ערכו למארק הנרי ורואים אותו מתחרויות של סטרונגמן,הוא בלי רצועות http://il.youtube.com/watch?v=SQT9CJ...eature=related ופה סירטון שלו עושה דדליפט 425 בלי רצועות ואחיזה שקשה יותר בקיצור קיבלת ייבוש שב בצד ופתח מימייה תמשיך לעשות עם רצועות ותיהיה אפס אני בטוח שאתה גם שחיף עם הידע של זרעון שיש לך |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הבאת לי פה? נתחיל מזה שאתה לא מרק הנרי ובחיים לא תהיה אז תסתום את הפה השחיפי שלך ותקשיב לי , אני הבאתי לך סירון מתחרות של ארנולד קלאסיק שמראים שם את כולם עושים דדליפט עם רצועות. דבר שני אפשרי לעלות דדליפט כבד חזרה אחת בלי רצועות , נראה אותך עושה אימון שלם שהוא כבד בלי רצועות... בחיי נמאס לי כבר להתכווכח עם טיפשים שמישהו יעשה טובה וינעל פה...
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן בלי רצועות אימון גב שלם ולא רק סט אחד של דדליפט אתה בחיים לא תיהיה כמוני ובמיוחד לא כמו שהיתי בשיא כשתיהיה יד 47 כמעט רגל 75 גב 128 רפוי ותשקול 110 נדבר זה הנתונים שלי מהשיא שלי ועכשיו אני פחות אבל חזק באותה מידה בקיצור יש לך עוד מה ללמוד וכדאי שתעשה את זה מהר או שתשאר אפס מאופס כמו שאתה היום |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לא היה לי כוח לקרוא את כל ה5 עמודים של הטחינת מוח שלכם באמת זה לפחות מה שזה רומז.
לא מבין מה הבעיה של אנשים פה עם רצועות? אם אתה עושה למשל בנטאובר, והמשקל "הבא" שלך הוא כב מדי לאחיזה שלך אך לגב הוא מצויין לא תשתמש ברצועות בשביל למצות את המשקל הזה? אתם מבזבזים ת'זמן שלכם, לכו תאכלו משהו.
#16 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אנשים שרוצים לעבוד בלי רצועות על משקלים מעט נמוכים יותר בשביל לחזק את האמה שלהם שיבושם להם. אנשים שרוצים לעבוד על משקל גבוה שטוב לגב אבל שהאמה קשה לה איתו שישתמשו ברצועות ויבושם להם. ובחייכם חבר'ה אנחנו אנשים בוגרים... למה לרדת לרמה מטומטמת של לקלל אחד את השני , לקרוא אחד לשני חמודון, סופרמן ושאר הירקות . שכל אחד יעשה מה טוב לו , משנה מה אתה רואה במראה בסוף היום... עם תוצאות לא ניתן להתווכח. והתוצאות זה מה שחשוב. יש מלא טכניקות ומלא כלי עזר לעשות את אותם דברים . תתבגרו ותבינו שזה לא מדע מדוייק . לא לאמן יד קידמית כי היא מקבלת גירוי מתרגילים אחרים זה לווא דווקא להגיד " אני הארדקור" וזה לא פלצנות זו שיטה שיכולה לעבוד טוב לאנשים מסויימים ואם יש התקדמות , אז מי אנחנו שנתווכח עם זה. ומצד שני אותו דבר, להשתמש ברצועות, לעבוד בסמית' משין או להקשיב למדריך בחדר כושר (כן ההוא שעבר קורס בוינגייט) אם זה עובד ורואים תוצאות אז מי אנחנו שנתווכח עם זה. דבר ראשון לפני שאתם בכלל נכנסים לדיון כזה שוב , תתבגרו...