|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני לא דיברתי על הטכניקה שלי. יש לך בעיות בהבנת הנקרא. אמרתי שבדרך כלל מה שקורה בדדליפט מקסימלי זה כישלון בלשמור את הגב התחתון במצב נכון. אני שולט בעצמי מצוין.
אם אתה לא מבין שאף אחד לא שומר על טכניקה מושלמת במשקל מקסימלי שהוא יכול להרים, אז אתה זה שמעולם לא הרים שום דבר כבד. היקף? אני נשמע לך כמו מישהו שאכפת לו מהיקפים? למרות שאני יכול להבטיח לך שאני יותר גדול ממך. |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() הפוסט שלך מוכיח שבחיים שלך אפילו לא ראית דדליפט כבד, לא רק שלא עשית.
מעניין שאני לא עובד מספיק כבד ועדיין אני יותר חזק ממך. נמאס לי ממדריכים בארץ. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() נמאס לי ממתאמנים אפסים שחושבים שמבינים יותר ממדריכים
אתה פשוט מעליב את קבהילת המתאמנים בארץ אני חולה על שחיפים שמשחקים אותה ועולי בשנה 20 קילו במשקלי עבודה ועוד מעיזים להתפלצן על זה אני התחלתי דד ליפט לפני כולה חודשיים בגלל בעיות ברגלייםפ ובאגן שנגרמו בצבא...אתה פשוט מביך את עצמך עם השטויות שאמרת אתה אומר שכשעושים דד ליפט כבד הגב מתעגל ושאצלך לא מתעגל הגב כי אתה שולט בעצמך מצוין-זה נותן שתי אפשרויות-הראשונה-אתה לובש תחתונים מעל המכנסיים וקוראים לך סופרמן השניה והסבירה יותר אתה לא עובד כבד.... אז אל תבוא ותתפלצן עלי פה כשאתה בעצמך מודה בצורה עקיפה שאתה פשוט לא עובד כבד!!! בקשר ללומר לי שנמאס לך ממדריכים בארץ?!אתה חושב שאתה יותר טוב?? אני מוכן להתערב איתך שאין לך חצי מהידע שלי ואין לך רבע מההתקדמות שלי חמוד תעשה טובה לפני שאתה מתאמן שים תוריד ת'גלימה ילד אתה לא סופרמן...אתה סתם לא עובד כבד מספיק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() חחח ברור....
סופרמן
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אוי לא, מישהו קורא לי סופרמן.
דרך אגב, אני חוזר, תלמד לקרוא טוב. לא סתרתי את עצמי בשום מקום. |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() coldfire אנא ממך חסוך לעצמך את זה , אני שוב הגעתי לאותה מסקנה אתה טיפש , אתה הולך עם הראש בקיר , אתה אפילו לא מנסה להבין מה מסבירים לך...
אתה רוצה לעבוד בלי רצועות בבקשה תעובד , מצדי גם תעבוד בלי חגורת גב ותתפצץ רק אל תפיץ את השטויות שלך פה .
#9 |
Banned
|
![]() Do I hear a mouse? |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מי אתה שתזלזל פה באנשים?אני מדבר לwest side
זה שאתה חלש עם אמות של ילדה בת 10 לא אומר שצריך לגרום לאחרים להיות ככה תראה את אילו מהסטרונגמן,הם בלי רצועות ויש להם גב שבחיים לא יהיה לך תחזק את האמות כדי שכל הגוף יהיה חזק פעם היתי דפוק כמוך והיתי עושה עם רצועות ואז הלכתי לעבוד בסבלות והאמות שלי היו חזקות אבל לא כמו עכשיו שאני עובד בלי רצועות |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אידיוט , לך תעבוד סיבולת תעזוב אותי אנא ממך :):):):) . אגב מאיפה הבאת את זה ? אני אישית ראיתי את מריוס עובד עם רצועות מה תגיד? האיש הכי חזק בעולם ...
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאריוס מתאמן עם רצועות אבל בתחרות עצמה הוא בלי רצועות לך תראה את האיש הכי חזק בעולם 2007,יש בפורום פאוורליפטינג קישור דרך אגב גם בתחרויות של פאוורליפטינג בדדליפט הם בלי רצועות וגם בוויטליפטינג באולימפיאדה |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כוס אמק אני הבאתי לך סירטון תראה אותו ותשתוק ....
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() נ.ב אתה לא חייב להביא כל פעם משפטים מוינגייט או לנסות לזהכיר בדרך כזאת או אחרת שעשית תקורס, הבנו שעשית תקורס בפעם ה500, ועדיין אתה יכול לנגב איתו את התחת
אני גם לא כל כך יודע למה הדיון הגיע לכזאת רמה נמוכה ועוד על שטויות |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() http://uk.youtube.com/watch?v=2L-uQii_qqE
תהנה אממ די יש לו רצועות שם לבחור שעושה דדליפט ראשון וגם לכל השאר , אבל הם בטח סתם כוסיות.
#16 |
חבר פעיל
|
![]() reshos123 , סתם מסקרן אותי אתה יכול להעלות תמונה? אני אוהב לראות מה יש מאחורי המסך.
ולמען האמת כולם חייבים לעשות את הקורס של ווינגייט או כל קורס אחר בכדי להקתבל להיות מדריך בחדר כושר זה כלל לא מצביע על הידע שלך בתחום , אתה סתם שופט אנשים ובעיקר אותו , חוצפן.
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולא שפטתי אף אחד, הוא פשוט חושב שהוא גאון אבל הוא כולה יש לו תעודה של מדריך ואין לו מושג |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() פגעת בול
טוב אני חייב ללכת חבל זה נהיה מצחיק |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בתור אחד שמתאמן בwl אני אומר לכם שכולם שם משתמשים ברצועות מתי שצריך. גם כאלה שמניפים 130.
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |