|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עלק למה צריך רצעוות , אני רוצה לראות מישו עושה בנט אובר כבד בלי רצועות , זה לא אפשרי צריך אחיזה כל קרנף.
הרצועות הופכות את האימון גב שלך להרבה יותר איכותי ורציני , כי אין מה לעשות האמה תמיד תגביל אותך במשקל כבד ..
#2 |
Banned
|
![]() אם יש לך בעיה לעשות חתירות בלי רצועות, אתה לא עושה מספיק דדליפט.
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר לעזעזל?
#4 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא. כי הגישה של לבודד קבוצות שרירים היא לא נכונה. אם אתה עושה דדליפט אז תנצל את העובדה שהוא מחזק לך גם את האחיזה, לא רק את הגב והרגליים.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא מסובך. זה אומר שאתה לא מחזיק משקלים כבדים מספיק ולא מאמן את האחיזה מספיק.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר קיצורי דרך , ממה שראיתי פה בפורום אתה בחור די נחמד לא מתאים לך הגישה של הטמבל בחיי , זה לא ברור מאליו שהאמה תגביל אותך ? אני לא מבין בכלל מה אתה מנסה להגיד פה ?
להפסיק להתאמן כבד רק בגלל שהאמה לא יכולה לסחוב את המשקל הזה? בחיי זה פטתי...
#9 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי רעיון, תשים רצועות על ההגה כשאתה נוהג, שלא יחליק חס וחלילה. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי השערה למה האמות שלכם חלשות. אולי בגלל שאתם מאמנים יותר מדי את היד קדמית? :-p
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למען האמת זה כבר לא קשור לאמה חזקה או חלשה האמה לא תסחוב משקלים ועומס שהגב יכול לעמוד בפניהם לאורך אימון שלם גפ אם היא חזקה לכן להגיד שרצועות תזה קיצורי דרך וזה שטויות ותפקיסו לאמן גב חזק ותתחילו לאמן אמה זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי.
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא משתמש עם רצועות לא בדדליפט ולא בבנט אובר רו
לא אוהב את זה בשיא שלי עשיתי 140 קילו בנט אובר רו בלי רצועות ופשוט צריך אמות חזקות לא אוהב את הרצועות האילו,צריך אמות חזקות אחרי הכל |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחרי שעיוותת את דברי בשיא החוצפה אני אפילו לא אגיב לך , כי אתה טיפש בשיא הכנות.
המטרה שלך היא גב , ברגע שהאמה מגבילה אותך אתה תפסיק לאמן גב? או תישאר עם אותם משקלים רק בגלל שהאמה שלך חלשה ? סליחה זה באמת פטתי ואתה באמת טיפש עלק רצועות לבנצ' פרס.. באמת . תראה לי אחד שעושה אימון גב כבד ולא משתשמש ברצועות ? גישה טיפשית אני מכיר אנשים עם אמות שיכולות להסתיר את הזרוע שלך כולה ועדיין עובדים אם רצועות , אני את שלי כאן אמרתי תמשיך עם הגישה שלך .
#15 |
Banned
|
![]() כנראה שזה מגביל רק את אלא שרוצים שזה יגביל אותם:
http://www.youtube.com/watch?v=8lyHc...eature=related |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לעולם האמה תוכל לעמוד במשקל נמוך יותר מאשר ההמס וזוקפי הגב הכל פה תלוי בגודל השריר ובחתך הרוחב שלהם!!
וכל מי שאומר שזה לא נכון פשוט לא משקיע בדד ליפט שלו!! אם אתה אומר שהאמה שלך מחזיקה את אותו המשקל שההאמס ולהזטקפים שלך מחזיקים אתה פשוט לא משקיע בדד ליפט.... וחלאס חרטות מסתבר שגישת ההארדקור שלך והלהיות חזק שלך מופרכת בדיוון הזה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אתה יודע מה אז רוני ודוריין סתם פלצנים , והם ממש פטתים שהם לא מסוגלים להחזיק את המשקל שאיתו הם עובדדם משום שהם עובדים עם רצועות , אל תביא לי פה סירון של בחור שעושה כמה חזרות של דדלפיט אני רוצה לראות אותו עושה אימון גב שלם ...
#18 |
Banned
|
![]() לא ברור לי מה אתה לא מבין. אותי לא מעניין בכמה משקל יכול לעמוד שריר ספציפי שלי בגוף. אותי מעניין להיות חזק, וזה כולל להרים את הדדליפט שלך בלי רצועות. אם זה לא ברור לך, אז לך לשחק בפורום תזונה או משהו.
עד עכשיו האחיזה שלי לא מנעה ממני להתקדם בדדליפט, ואם תשים לב, הדבר הראשון שקורה בדדליפט כבד זה גב שמתעקם, לא מוט שנופל בגלל אחיזה חלשה. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יקח קצת זמן, כמו שלאט לאט גם הגישה של להפסיק לעשות מיליון סטים ליד קדמית דואכת. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ברור שתתקדם בדד ליפט אתה לא עובד חזק מספיק אז תמיד יהיה לך קל להתקדם ![]() ביולוגית אנטומית פיזיולוגית ומכל בחינה שלא תרצה משקל שההאמס יוכלו לעמוד בו יהיה גבוה יותר מהמשקל שאמה מסוגלת לעמוד בו ושוב אני מדבר על משקלים מקסימליים ולא משנה אם אתה עושה 5 או 20 חזרות אני מדבר על המשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות בכל טווח חזרות שהוא! ללכת לשחק בפורום תזונה??אני אפילו לא אגיב על הטיפשות הזאת.... חחחחח אעלק להתחזק...איך תתחזק אם אתה לא עובד על המשקל המקסימלי שלך?!?!?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |