ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-11-08, 14:08   #1
gilsXM
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי or16 צפה בהודעה
זה לא בריא ביכלל ששאחדד כזה מרים מישקל כזה גדול כמה הוא כבר שוקל 50 קילו בלחץ.
מקשור בריא או לא? למה שחיפים ששוקלים 50 לא יכולים להתאמן?
זה המשקל שהוא עושה וזהו, מזה משנה כמה הוא שוקל או מה הגובה שלו
gilsXM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 14:23   #2
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gilsxm צפה בהודעה
מקשור בריא או לא? למה שחיפים ששוקלים 50 לא יכולים להתאמן?
זה המשקל שהוא עושה וזהו, מזה משנה כמה הוא שוקל או מה הגובה שלו

יש לו סיכוי להיפצה יותר גדול ממישו ששוקל 100 קילו ומרים את המישקל הזה.אז זה ככן קשור.תחשוב תיראה איזה קטן הוא מה המישקל שלו אני בטוח שהוא מרי פי 3 מהמישקל שלו אז אתה אומר לי שזה לא חשוב .שלא יקבל בטעות קילה .או שמשו לא יתפוצץ לו בגוף פיתאום

חוץ מיזה הוא מיתאמן לא כמו שחיף.הוא מיתאמן כמו מיקצוען שעוסק בזה ככה שהוא לא "מיתאמן כמו 50 קילו" המטרות שלו ומה שהוא עושה מוגזמות לדעתי על אחד כזה אחי.
or16 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 14:25   #3
gilsXM
Banned

ציטוט:
יש לו סיכוי להיפצה יותר גדול ממישו ששוקל 100 קילו ומרים את המישקל הזה.אז זה ככן קשור.תחשוב תיראה איזה קטן הוא מה המישקל שלו אני בטוח שהוא מרי פי 3 מהמישקל שלו אז אתה אומר לי שזה לא חשוב .שלא יקבל בטעות קילה .או שמשו לא יתפוצץ לו בגוף פיתאום

חוץ מיזה הוא מיתאמן לא כמו שחיף.הוא מיתאמן כמו מיקצוען שעוסק בזה ככה שהוא לא "מיתאמן כמו 50 קילו" המטרות שלו ומה שהוא עושה מוגזמות לדעתי על אחד כזה אחי.
אתה מדבר שטויות במיץ.
אם הוא מסוגל להרים את המשקל הזה, והוא מרים אותו כמו בתחרויות פאוורליפטינג כמו שצריך אין שום סיבה שיהיה לו בעיות שאין לאנשים גבוהים ממנו או ששוקלים יותר ממנו.
ישן 13-11-08, 14:31   #4
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gilsxm צפה בהודעה
אתה מדבר שטויות במיץ.
אם הוא מסוגל להרים את המשקל הזה, והוא מרים אותו כמו בתחרויות פאוורליפטינג כמו שצריך אין שום סיבה שיהיה לו בעיות שאין לאנשים גבוהים ממנו או ששוקלים יותר ממנו.

כמה הוא שוקל אחי?אמרתי הסיכוי של בהרבה יותר גבוה להיפצע תחשוב בהגיון ואל תיהיה נעול על משו אחד.הוא לא שוקל הרבה כמו כולם הוא נמוך בצורה משוגעת מזה הוא גמד .הוא באמת גמד כן כול הכבוד לו שהוא עושה את זה אבל אל תחשוב שזה כולכך בריא

אבל כנראה שהוא לא שוקל כמו שאני חושב אחרת הוא באמת לא היה מזיז את זה אני רוצה פרטים על הבחור מעניין אותי המישקל.
or16 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 15:07   #5
gilsXM
Banned

ציטוט:
כמה הוא שוקל אחי?אמרתי הסיכוי של בהרבה יותר גבוה להיפצע תחשוב בהגיון ואל תיהיה נעול על משו אחד.הוא לא שוקל הרבה כמו כולם הוא נמוך בצורה משוגעת מזה הוא גמד .הוא באמת גמד כן כול הכבוד לו שהוא עושה את זה אבל אל תחשוב שזה כולכך בריא

אבל כנראה שהוא לא שוקל כמו שאני חושב אחרת הוא באמת לא היה מזיז את זה אני רוצה פרטים על הבחור מעניין אותי המישקל.
זה לא משנה, הוא מרים משקל ביחס לגובה ולמשקל שלו לא ביחס לאנשים גדולים ממנו.
גם כמובן שהגפיים שלו קצרים יותר לכן טווח הפעולה קטן יותר ולכן קל יותר מבחינה תאורטית
תגובה