ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-11-08, 03:41   #1
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
כי הוא הגיע להשיגים יפים יחסית לילד בן 15... יש הבנה?
גלעד עם כל הכבוד עוסק בתחום הזה הרבה יותר זמן ממנו ויש לו גם הרבה יותר נסיון ואין השוואה בכלל...
הכל פה יחסי תלמדו את זה. למרות שאני חושב שיש אנשים בגיל 18 שהיו רוצים מסת שריר כמו שלו...כאלה שקשה להם לעלות במשקל...
תפסיקו כבר לזיין את השכל לגבי גילאים...
קודם כל הבחור עוד מעט 16 הוא לא איזה קטנצ'יק ומתוק...
יש פה עוד הרבה בני 16 אז מזה אומר שמתייחסים אליהם כמו אל ה' אם יש עליהם מסת שריר סבירה והם חטובים רק בגלל הגיל !?
אני בן 16 ואני מנסה להזכיר את זה כמה שפחות כי אני לא מסכן שמשווה את עצמי לשחיפים בשכבה שלי שבגילי אם כבר אני משווה את עצמי למישהו אז אני אשווה את עצמי לבן אדם גדול ממני.

ואתה ראית אותי משווה אותו לגלעד ?
תקרא שוב את ההודעה...
ותבין שאי אפשר לקרוא מפלצת למישהו אחד ואז לקרוא מפלצת למישהו אחר שבעצם ההפרשים בין שניהם הם אסטרונומיים ועל הזין שלי הגיל...
כל הקטע שלכל אחד יש מין השוואה שהוא נותן ביקורת למישהו...
למשל שאתה נותן ביקורת על גודל של מישהו אתה תשווה את הגודל שלו לדבר גדול שראית ואז תתן את הביקורת...
עובדה שזה לא קורה כאן בפורום ואם הגענו למצב שאומרים לבן אדם כמוהו (ואין לי שום כוונה להעליב באמת שלא) ענק אז לאן הגענו ?
ובאמת שזה לא אישי כתבתי לו גם ביקורת אמיתית ויפה.
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 04:18   #2
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
תפסיקו כבר לזיין את השכל לגבי גילאים...
קודם כל הבחור עוד מעט 16 הוא לא איזה קטנצ'יק ומתוק...
יש פה עוד הרבה בני 16 אז מזה אומר שמתייחסים אליהם כמו אל ה' אם יש עליהם מסת שריר סבירה והם חטובים רק בגלל הגיל !?
אני בן 16 ואני מנסה להזכיר את זה כמה שפחות כי אני לא מסכן שמשווה את עצמי לשחיפים בשכבה שלי שבגילי אם כבר אני משווה את עצמי למישהו אז אני אשווה את עצמי לבן אדם גדול ממני.

ואתה ראית אותי משווה אותו לגלעד ?
תקרא שוב את ההודעה...
ותבין שאי אפשר לקרוא מפלצת למישהו אחד ואז לקרוא מפלצת למישהו אחר שבעצם ההפרשים בין שניהם הם אסטרונומיים ועל הזין שלי הגיל...
כל הקטע שלכל אחד יש מין השוואה שהוא נותן ביקורת למישהו...
למשל שאתה נותן ביקורת על גודל של מישהו אתה תשווה את הגודל שלו לדבר גדול שראית ואז תתן את הביקורת...
עובדה שזה לא קורה כאן בפורום ואם הגענו למצב שאומרים לבן אדם כמוהו (ואין לי שום כוונה להעליב באמת שלא) ענק אז לאן הגענו ?
ובאמת שזה לא אישי כתבתי לו גם ביקורת אמיתית ויפה.
אולי טיפה הגזימו עם הקטע של המפלצת וענק...
וכן יחסית לגיל שלו יש לו אחלה גוף, איפה הוא השווה את עצמו עם שחיפים? אני לא ראיתי אותו עושה את זה... לעומתך שאני רוצה להזכיר לך שמת פה תמונה שלך יחד עם שחיף אחד...
ואני לא מבין מה כל כך אוכל אותך בנאדם.
ישן 08-11-08, 14:28   #3
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
אולי טיפה הגזימו עם הקטע של המפלצת וענק...
וכן יחסית לגיל שלו יש לו אחלה גוף, איפה הוא השווה את עצמו עם שחיפים? אני לא ראיתי אותו עושה את זה... לעומתך שאני רוצה להזכיר לך שמת פה תמונה שלך יחד עם שחיף אחד...
ואני לא מבין מה כל כך אוכל אותך בנאדם.
או שלי יש בעיה בכתיבה או שלך בהבנה אחי...
אני לא אמרתי שהוא משווה אותו לשחיפים...
אני אמרתי שאני גם בן 16 ואני מזכיר את זה כמה שפחות ולא מזיין את השכל 'אני רק בן 16 מה אתם רוצים למה אתם הייתם כמוני בגיל הזה?!' ואם אני משווה את עצמי למישהו אז זה לא לילדים בגיל שלי כי בדרך כלל הם שחיפים אלא לילדים גדולים ממני מן הסתם.
דבר שני אתה צוחק עליי או משהו ?
אף פעם לא עשית תמונה עם חבר שלך ?
אם לא כדאי לך לנסות יש גם דבר כזה חברים בעולם חוץ מפיתוח גוף ועושים איתם גם תמונות לפעמים...
אז עשינו תמונה והעלתי אותה יש בעיה עם זה ? אתה באמת חושב שאני אשב על התמונה אני אחתוך אותו ואז אני אעלה בגלל שהוא שחיף ? על הזין שלי... אם לזה אתה קורא שאני משווה ביני לבינו אז משהו אל בסדר אצלך...
ושום דבר לא אוכל אותי אחי... אני פשוט שונא הגזמות ואני שונא התנשאויות...

Blueninja אני התייחסתי לצ'יקן לגס שאמרת שלכולם היו בגיל 15... אז אמרתי לך דבר בשם עצמך.
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 19:59   #4
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
או שלי יש בעיה בכתיבה או שלך בהבנה אחי...
אני לא אמרתי שהוא משווה אותו לשחיפים...
אני אמרתי שאני גם בן 16 ואני מזכיר את זה כמה שפחות ולא מזיין את השכל 'אני רק בן 16 מה אתם רוצים למה אתם הייתם כמוני בגיל הזה?!' ואם אני משווה את עצמי למישהו אז זה לא לילדים בגיל שלי כי בדרך כלל הם שחיפים אלא לילדים גדולים ממני מן הסתם.
דבר שני אתה צוחק עליי או משהו ?
אף פעם לא עשית תמונה עם חבר שלך ?
דבר אם לא כדאי לך לנסות יש גם כזה חברים בעולם חוץ מפיתוח גוף ועושים איתם גם תמונות לפעמים...
אז עשינו תמונה והעלתי אותה יש בעיה עם זה ? אתה באמת חושב שאני אשב על התמונה אני אחתוך אותו ואז אני אעלה בגלל שהוא שחיף ? על הזין שלי... אם לזה אתה קורא שאני משווה ביני לבינו אז משהו אל בסדר אצלך...
ושום דבר לא אוכל אותי אחי... אני פשוט שונא הגזמות ואני שונא התנשאויות...

Blueninja אני התייחסתי לצ'יקן לגס שאמרת שלכולם היו בגיל 15... אז אמרתי לך דבר בשם עצמך.
דבר ראשון תרגע, אף אחד לא תוקף אותך פה.
דבר שני הוא יוצא בהצהרות כאלה כי הוא מתעצבן שלא מפרגנים לו אז אפשר להבין אותו...
אני מסכים איתך שהם מגזימים אבל אני לא מבין למה עזאזל זה כל כך מפריע לך? מה הורג אותך שהוא מקבל תגובות טובות שהוא מקבל מוטיבציה....
"דבר אם לא כדאי לך לנסות יש גם כזה חברים בעולם "
אה כאילו הגענו לעקיצות עכשיו? אל תתנהג כמו ילד קטן כי אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי....