|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דרגו לפי דעתכם את ההנאות הגדולות בחיים:סקס,אוכל,ספורט(חדר כושר),הולדת בן/בת,חתונה,טלוויזיה,מחשב,נהיגה,צחוק ובדיחות,ים,חברים,שינה,טיול,סיגריה,שתיה,לרקוד,מוזיק ה,כסף,מכות(יש כאלה שחולים על זה) תוסיפו עוד משלכם....
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() סקס אוכל ושינה אלה צרכים קיומיים , צרכים טבעיים של הגוף. הסקס אולי פחות.. אבל אוכל ושינה אלה דברים שאי אפשר בלעדיהם, מספיק שלא תישן 2 לילות ותגיד ששינה זה הדבר הכי טוב שיש בעולם, או מספיק שלא תאכל יום שלם ותגיד שאוכל זה הדבר הכי טוב בעולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() צודק
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() להכניס את הדבר הזה שבין הרגליים לתוך טוסיק עגול, חטוב, שזוף וסקסי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יש לי רק 3 (לאכול זה לא הנעה,אנכנו לא חבורת שמנים שתוכנים המבורגרים כול יום) לכן זה לא הנעה !
1)לזיין (מה לעשות-איאפשר בלי זה...) 2)נהיגה - (עוד מאט מתחיל שיעורי נהיגה) 3)מוזיקה - (מיסקנים השכנים שלי חחח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() כמובן שמי לא חושב הבודיבילדינג זאת אחת ההנאות של החיים ??הכלוב היפה של הסקוואט,הבנצ'פרס הנחמד הזה שכל פעם מחייך שאני בא לדחוק,הדמבלים שקופצים משמחה כל פעם שאני זורק אותם בריצפה אחרי סט,וכמובן האירובי המאניק שצוחק לי בפנים ולוחש לי בכל סוף אימון "חיטוב עושים כמו מאניקים או לא עושים בכלל ![]() נהיגה לפי דעתי לנהוג על 160 קמ"ש במזדה שקרעתי אותה באיילון זה דבר מאוד מהנה ![]() לצאת אם החברים לראות עולם לראות קצת כוסיות לשבת לצאת לאיזו מסיבה להיתפרק ![]() וכמובן עוד דבר שאין לי מילה להגיד עליו הוא כזה מושלם שהוא נכנס לחיים שלי World of Warcraft:cry_1: :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סקס
נשים מנושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שינה
אוכל שמבקשים ממני לעשות מוסט מוסקילר במקום מפוצץ אנשים סקס אנלי!! לנסוע על Gpz ב200 קמש ככה בקביש ירושלים תל אביב להרגיש את הרוח את הקסדה (ממליץ לכולם הרגשה הלוהית) לשמוע טראנסים להתאמן ואז כל השאר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לראות פעם בשנה את הסרט טוויסטר בחורף שקר ויורד מבול בחוץ מתחת לפוך עם מנה חמה של אוסם.
![]() |
#10 |
|
![]() נהיגה ללא ספק,אחד המרגשים,כשיש גשם,גיר רגיל,מנוע חזק,לפרפר כמו מטורף,צלחות 360,פתיחות,סגירות בכביש אשדוד תל אביב.
סקס-אין צורך להרחיב אוכל-גם אם אתה רזה וחטוב אוכל זה עדיין הנאה מס' 1!!!!!! מוזיקה-אין כמו שיר מזרחית או היפ הופ בפול ווויליום! טלוויזיה-אין כמו "הסופרנוס",טוני סופרנו,פולי,ג'קי אפריל,ג'וניור והחברה האיטלקים עם המיבטא הענק שלהם! צחוק-אין כמו סטנד אפ ישראלי או בדיחות של החב'רה כסף-אין כמו להחזיק סטפה של 3000 שקל ביד. שתיה-בקבוק אבסולוט/פינלדיה או יותר איכותי כמו וודקה גריי גוס מהול בקרח והרבה רד בול לדפוק תראש!
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. כסף..כמה שיותר..
![]() 2. סקס..כנ"ל 3. שינה..תענוג 4. צחוקים..העולם מצחיק אז צוחקים 5. PUMP( והאימון כולו)... 6. אוכל...חשוב ביותר... 7. מחשב-סרטים ...prison break... 8. מוזיקה...eminem 9.טלויזיה וכל השאר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אהבה וכסף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() סלים שיידי-בחור כללבי,דטרויוט רולס,313!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי אוכל ושינה זה דברים שחייבים.
אבל אני מדרג בנות ופיתוח גוף למה כיף להתעורר בבוקר להיסתכל במראה ולראות שינויים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אוטו, כסף ושווארמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ההנאה היא שיש חיים ובחיים אפשר לעשות הרבה דברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() 1.סקס,אלכוהול,חברים,מסיבות
2.אהבה 3.והדבר הכי טוב זה לראות את עצמך גודל |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() וואי שווארמה איך שכחתי זה אחד הדברים,וסטטוס אתה צודק,אבל החיים זה לא רק הנאה.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() צחוקים,שינה,מוזיקה ואלכוהול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|