|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה מאמרים מה זה הדבר הזה???
אני שואל אתכם פה שאלות ואתם אומרים לי מאמרים מאמרים מאמרים מאמרים. אתם לא יכולים להגיד לי פשוט מה לא טוב? ובאמת the animel ?! מה לא טוב בתוכנית בדיוק?????? לקחתי אותה מהתכנית של fbw . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מאיפה בדיוק לקחת את התוכנית הזאת?! אני לא ראיתי באתר שמכבד את עצמו 5 סטים לבטן, 6 לכתפיים ותרגיל לטרפזים בfbw!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תרשום בגוגל : "תוכנית אימון ביתית עם משקולות"
זה בפורום אטרף. אבל זה בכל פורום כושר גופני, גם ב - fxp . רשום לבחור שני תרגילי בטן ואחד לעשות 3 סטים והשני לעשות 2 סטים. חוץ מזה , זה לא ניפוח??? כי אומרים שניפוח זה קצת סטים הרבה חזרות... אז אני יוריד סטים ואז זה יעבוד על ניפוח??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
1. 5-6 סטים לשריר גדול. 2. 2-3 סטים לשריר קטן (יש כאלה שנוהגים לא לתת אימון לשריר קטן בfbw). 3. התמקדות בתרגילים מורכבים וחופשיים. 4. טווח חזרות 6-15. 5. יום כן יום לא אימון. השרירים הגדולים הם: חזה,גב ורגליים. השרירים הקטנים הם: יד קדמית, אחורית, כתפיים ובטן. התרגילים שחייבים להיות בתוכנית שלך: בנץ' פרס, בנט אובר\מסור, סקוואט, דדליפט ומיליטרי פרס\כל סוג של לחיצת כתפיים. התוספות להם הן אופציונאליות. ישנם כמה סוגים של תוכניות fbw שנבנו ע"י הגורויים בתחום הזה כמו למשל ה5x5 של ביל סטאר שאני מאוד ממליץ עליו (אני עובד איתה עכשיו), ועוד כל מיני כאלה. |
|
![]() |
![]() |