|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() חומרים סטוריאידים שאני אומר את המילה אני כולל את כל החומרים שקושרים בפיתוח גוף שלא נתחיל לפרט
ואני קראתי המוןןן וראיתי נזקים , ביגלל זה אני רוצה להפתח את הגוף שלי בארצות הברית עם כמה שפחות רמות סיכון ונילך על זה עברתי וקיבלתי הרבה בראש על זה אז אין סיבה שאני לא ילך על זה כמו פנתר
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחשלי גבר כול הכבוד לך באמת אתה נעול על מה שאתה רוצה זה אחלה יפה.וטוב אבל...אתה מדבר על חומרים אתה מיתאמן פחות משנה למה אתה מדבר על חומרים ואם אתה מדבר על זה כולכך מוקדם כנראה שאתה לא מודע לכול הדברים שהולכים מסביב ושתידע שגם בארצות הברית אנשים הולכים לאיבוד מקבלים התקפות לב ומה שאתה לא רוצה שזה שתגור בארצות הברית לא יעשה אותך מאושר או בריא יותר באמת אני אומר לך את זה בישביל שתידע נשמה כי אני רואה שאתה באמת רוצה להשקיע ואין לך מה לדבר עם הורים על חומרים לפחות לא עוד 8 שנים .אתה לא יודע אפילו מה הגוף הסופי שלך יעני מתי תגיע למקסימום על תיזרוק סתם וסתם מילים נשמה ושיהיה לך באמת בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אלירן שלא תעיז לגעת בחומרים בגיל הזה ובן אדם שיתן לך גם שיהיה 600 פעם רצוף מר ישראל הוא בן אדם אידיוט שרק יהרוס אותך!
אם אתה מעונין 268350441 כמו שבקשתה ![]() |
![]() |
![]() |