|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה היה מהסיבות הנכונות אז זה אחלה דבר ומראה על התקדמות חיובית כל שהיא עם הצד השני.. אבל מכיוון שהמהלך הזה נועד רק כדי לשפר את מעמדו של עמיר פרץ אז זה כבר מלוכלך ולא יפה..
בכל מיקרה, זה ממש לא גועל נפש בשני המיקרים. אל תיהיה ילד קטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() ![]() ![]() ![]() בכל אופן הוא כבר עף הביתה עוד מעט,ממש בקרוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() ואיך זה עומד לשפר את המעמד שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה מה יש לו להפסיד אחי קצת כבוד שיהיה לבנאדם אם כל הכבוד אנחנו לא מדינה ערבית (ערבים לערב יהודים לציון) זה שאתה שמאלניסט זה כי אתה עדיין ( למרות שאתה תגיד כרגע איזה ילד קטן זה ) לא בקיא בכל הממצאים לגבי הערבים אין לי כח להיכנס לזה אבל עומרי יכול להסביר לך בצורה הכי טובה למה לא ניתן ליסמוך על ערבים אפילו כאלה שניראים "בסדר" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי הכל כולנו אחים ואם אתה לא שמאלני עוד יותר טוב ![]() דרך אגב בלי קשר אהבתי תתמונה יש לך גב טוב לפחות ככה ניראה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח ותודה בקשר לתמונה.. הגב והרגליים זה החלקים הכי חזקים שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט אין לי כח ליכתוב חח כי גם ככה עוד מעט ניגמרת ההפסקה שעשיתי לעצמי מחר יש לי בגרות בספרות ![]() אצלי דווקא לא יודע איזה חלק טוב יכול להיות שיש לי גנטיקה מעפנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לגנטיקה? אין כזה דבר אין חלק טוב לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע הוא שאני חייב לילמוד אין י כח להסביר לא נורא נילמד עד 11 ככה ניראה הסופרנוס נעשה חזרה נקום ב10 ונילמד עד 12 ונהיה מוכנים ולא יודע אני מעדיף לא לדבר בלי עין רעה טפו טפו הדבר היחיד בגוף שאני מרוצה מממנו אצלי זה הבטן למרות שעכשיו בגלל המסה עליתי קצת באחוזי שומן אבל בחיטוב אני מאמין תיראה פצצה ![]() מה שכן גם קניתי קריאטין שכבר התחלתי להישתמש בו ובאבקת עליה במסה נקייה אני מתחיל מיום ראשון !! יש לי בגרות בחיבור אחי ואתה מה מצחיק לא הייתי בשיעור אחדכל השנה של חיבור חחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חח אז גם אם תלמד עד מחר בלי הפסקה זה לא יעזור.. =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נכון כבר עכשיו אני יודע טוב את שירת ימי הבניים ושירה מודרנית והאדונית והרוכל אני יודע די טוב רק השאר - אבל אני יעבוד ואני יעבור בעזרת השם @@@@@@@@@@! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חח הלוואי ואני יכלתי ליבחור מה לילמוד טוב נו נעבור את זה יאללה חזרתי ללילמודים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
להרבה אנשים יש חלק שמתפתח מהר, זה יכול להיות איבר שמתפתח אפילו בלי אימון כמו הרגליים של עומרי שגודלות אפילו אם הוא לא עובד עליהן כל עוד הוא במצב אנבולי או הגב שלי |
|
![]() |
![]() |