|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט אין לי כח ליכתוב חח כי גם ככה עוד מעט ניגמרת ההפסקה שעשיתי לעצמי מחר יש לי בגרות בספרות ![]() אצלי דווקא לא יודע איזה חלק טוב יכול להיות שיש לי גנטיקה מעפנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לגנטיקה? אין כזה דבר אין חלק טוב לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע הוא שאני חייב לילמוד אין י כח להסביר לא נורא נילמד עד 11 ככה ניראה הסופרנוס נעשה חזרה נקום ב10 ונילמד עד 12 ונהיה מוכנים ולא יודע אני מעדיף לא לדבר בלי עין רעה טפו טפו הדבר היחיד בגוף שאני מרוצה מממנו אצלי זה הבטן למרות שעכשיו בגלל המסה עליתי קצת באחוזי שומן אבל בחיטוב אני מאמין תיראה פצצה ![]() מה שכן גם קניתי קריאטין שכבר התחלתי להישתמש בו ובאבקת עליה במסה נקייה אני מתחיל מיום ראשון !! יש לי בגרות בחיבור אחי ואתה מה מצחיק לא הייתי בשיעור אחדכל השנה של חיבור חחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
להרבה אנשים יש חלק שמתפתח מהר, זה יכול להיות איבר שמתפתח אפילו בלי אימון כמו הרגליים של עומרי שגודלות אפילו אם הוא לא עובד עליהן כל עוד הוא במצב אנבולי או הגב שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לי חבר עם ידיים מעל 45 והוא לא מאמן אותן בכלל.
כן יש הרבה אנשים שיש להם יתרון בחלק מסויים, אצלי זה התאומים והארבע ראשי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() הנה עוד כתבה שקשורה לנושא האשכול
"הקומבינה של פרץ ומג'אדלה - ציניות וזלזול" "אופיר פינס, מי שהיה עד לפני כחודשיים שר התרבות, המדע והספורט, מותח ביקורת קשה על החלטת יו"ר המפלגה למנות לתפקיד שר ערבי ראשון: "אין ספק שראוי כי בממשלת ישראל יכהן שר ערבי, אך המינוי הנוכחי הנו מינוי לצרכי פריימריז בלבד, שמתאים לממשלה מבולבלת וחסרת דרך". גם ח"כ ברכה מגנה: "תרגיל מסריח שנועד לקדם את סיכוייו של פרץ" " http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3350895,00.html |
![]() |
![]() |