|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() אולי אתה יותר בן אדם טוב ממני יש ויש ![]() יש אנשים שמוכנים לקבל ביקורת ויש אנשים שלא זה שאני מתחרה זה לא אומר שכל פליץ פה שיקפוץ לנסות להוציא אותי טיפש ואומר לי "אתה יכול להירגע" כאילו אני איזה פסיכי שיבכה ויחתוך ורידים אם אני לא יאכל כל 3 שעות אז זה ימנע ממני להגיב לו בצורא בוטא. נכון אני כותב מלוכלך ואני מתבטא ככה שאני מתרגז בפורום אבל אין מה לעשות זה אני אמרתי כבר קודם ידידי אם ארבל יחשוב שזה לא תורם לפורום או מנהל אחר ישעו את המשתמש שלי וזה ממש לא משהו שיפריע לי,ואין פה שום דבר שימנע את זה כמו שפעם הייתי מדבר ככה בפורום וגיל היה מונע את ההשעיה שלי שהייתי מסוכסך אם ארבל. ואתה צריך לחשוב לרגע גם קצת מהנקודה שאני נימצא בה אבל על זה לא נרחיב כאן אם אתה רוצה תשלח לי הודעה פרטית או משהו ואני יגיד לך בידיוק על מה מדובר ![]() ולמצוא מאמרים באינטרנט ולקרוא זאת ממש לא גבורה גדולה יש מלא אתרים ומלא מחקרים חלקם קשים להשגה חלקם לא אבל את כולם ניתן להשיג אז לא צריך לעשות פה מכל ד"ר מתחזה,קדוש. הניסוח של ההודעה עיצבן אותי וזאת הסיבה שהגבתי ככה בין אם זה היה נכון לעשות או לא לא איכפת לי זה פורום לא הרבצתי לבן אדם או משהו כתבתי לו הודעה כמובן שהיו אנשים כמו אלפא שנעלבו ובכו בישבילו אבל סה"כ לאף אחד לא ניגרם נזק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |