|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הוא היה בן 50 בערך
זה היה בחדר כושר שלי בקרית ביאליק שייפ קריון אני לא הייתי באותו זמן בחדר כושר אבל אבא שלי כן היה לפי מה שבנתי האיש סתם היה בריבוע כזה תחום כמו בקאץ' עם כזה עמוד מרופד שאפשר להרביץ לו כמו שק איגרוף ושם הבחור התאמן אתם מבינים בערך מה אני מנסה לתאר ? היה לו דום לב קראו לאמבולנס בינתיים המדריכים ניסו להנשים אותו כולם התקהלו מסביב והאמבולנס בא חצי שעה לאחר המקרה והאיש כבר מת לפני שהאמבולנס הגיע הרי בדום לב כל דקה חשובה סגרו ת'חדר כושר מוקדם בגלל המקרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() לקח לאמבולנס חצי שעה להגיע? מה זה זה... הנהג היה שיקור..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני מביאליק
ואני לא יודע אם הוא עסק בפיתוח גוף או סתם לשמור על הבריאות אני ישאל את אבא שלי או יברר איך הוא היה נראה אם היו סימנים למפתח גוף וד"א הבנים/בנות שלו היו באותו זמן בחדר כושר אתם יודע איזה חוויה נוראה זה לראות את אבא שלכם מת במקום? אתה מדבר איתו ותוך חצי שעה האדם כבר לא בעולם הזה נכון גם אני לא מבין מה עושים ביג דיל הרבה אנשים מתים ביום בעולם אולי הפעם זה קצת מתקשר אלינו שזה קרה בחדר כושר אבל אנשים....קצת כבוד לאדם שמת !! זה כל מה שצריך ! ואני לא מאמין שהמוות שלו קשור לחומרים אסורים זאת הדיעה שלי |
![]() |
![]() |