|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח איפה היו כמה שביקשו..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה יכול להביא לי את ה איי סי שלך אני רוצה לדבר איתך אם אפשר :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() שינוי מעורר הערצה בהחלט. כשהיית שמן נראיתי כמו אישה, ועכשיו אתה נראה סופר גבר-גבר.
סוף חיטוב אתה מאוד חטוב, רואים כבר שיפור ועלייה בתמונות של המסה החדשות שהבאת. הרבה בהצלחה אחי, כל הכבוד.
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]() חחח שקט אור.
ותודה רבה Masquerade ממש כיף לי לשמוע את זה שרואים באמת שינוי כי אני באמת משקיע ונותן את הנשמה ואור ואבי שרשומים פה בפורום רואים את זה בחדר כושר יום -יום. והאייסיקיו למי שרוצה הוא 277895004 אשמח לעזור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי אחלה עומרי הוא בסדר גמור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
מה שאני תמיד חושב שבניגוד לכל ספורט אחר, כשנותנים מחמאה על התוצאות בספורט הזה, זה כמו שיגידו לך "וואו, כל מה שאתה עושה 24 שעות אתה עושה מעולה. אתה אוכל כל היום כמו שצריך, אתה מתאמן כמו שצריך, ואפילו ישן כמו שצריך", שזה הרבה יותר מזה שאתה טוב בכדורגל ![]() בהצלחה בהמשך.
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]() עברית שפה קשה?
*לשים. ולמה שאני אחפש תירוץ? ראיתי שביקשו תמונות עדכניות אז שאלתי אם עדיין רוצים. ילד חמוד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
ומי אמר לך שאני לוקח את זה כמו כל תחביב כמו כל בנאדם? ירדן לזילזול הזה לא ציפיתי מימך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אני בדיוק כמוך בתחום הזה גם רציני,אבל שוב כל עוד אתה לא מתחרה אתה לא צריך כל כך להגביל את עצמך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]() תראה, אומנם כרגע אני לא רואה את עצמי מתחרה בקרוב כמובן, אך אני לוקח את התחום רציני כמה שיותר כי אני יודע שעוד מעט הצבא יחטוף אותי, אז אני רוצה שלפחות אני אגיע לטירונות עם כמה שיותר מסה ואחרי הטירונות נראה מה נעשה.
בכל מקרה יש לי תפריט שנבנה על ידי גיל, כמו שלך, ואני תמיד צמוד אליו, לא אוכל דברים שלא מותרים לי, בקיצור, נותן את הנשמה. הכי חשוב שניהיה בריאים ורק בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אחלה נהדר!
עשיתה שינויי באמת באמת מדהים אחי! הכוח רצון שלך עשויים מברזל! בקשר לביקורת על המבנה שלך זה תאמת תלויי במטרה אצלך..לא קראתי את כל הפוסט יש פה דיבורים על להתחרות?אם כן אחי אז דורשה כאן לא קצת עבודה של מסה בכל זאת תחרות זאת תחרות! הגב שלך ניראה מדהים לגודל שלך ממש הולך לפנייך והמבנה שלך מאוד אסטתי רק עוד לגדול! בהצלחה בהמשך שפיץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]() בואנה אחי אתה מכוער טילים..
חחח בצחוק כפרה.. כל הכבוד על השינויי...נראה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() ציטוט:
כרגע אין דיבורים על להתחרות, לבנתיים רק לגדול ולהשאר על אחוז שומן שיראו קצת חיטובים לבנתיים. ותסתכל בעמוד השלישי או השני יש תמונות עדכניות... אני אוסיף אותך היום לאייסיקיו ונדבר קצת.. שוב תודה, מביא המון מוטיבציה ![]() ולמגיב השני חח תודה רבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
|
![]() כל הכבוד עומרי מגיע לך ח''ח ענקי על השינוי שלך, אתה חטוב מאוד ויש לך סט פוינג מעולה להתחלה של מאסה עצבנית, תקרע לאמא של הגב שלך את הצורה עם חתירות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]() מזה סט פוינג? :p
ותודה רבה גבר, מעריך מאוד את דברייך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |