ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-10-08, 19:01   #21
ao-ao
חבר פעיל

קודם כל תלפף את המגבת שלך מסביב למוט במקום שאתה שם את המוט
הרבה יותר נח עכשיו תקפיד לשים את המוט קצת מתחת לשכמות ככה אתה לא אמור להרגיש אותו
אני ממליץ לך לבקש מהמאמן להראות לך את התרגיל כי כמעט בטוח שאתה לא עושה אותו נכון
קשה לעשות אותו נכון בלי מישהו שיסביר לך איך
בהצלחה.
ao-ao מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-08, 19:24   #22
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
איך אתה יכול להניח שהוא שם את המוט על תחילת עמוד השדרה?
ונגיד שהוא שם את המוט על "תחילת עמוד השדרה",אם הוא ישים את המגבת שם,ייווצר מצב שבין אם הוא רוצה ובין אם לא,כובד המוט לא ייתרכז על תחילת עמוד השדרה,אלא גם למטה.
זה כמובן בהנחה..שהוא שם את המוט על הצוואר למעלה,ואיך הגעת למסקנה הזאת?
לא על הצווואר למעלה...
טיפה מתחת לעורף.

בכל מקרה הגעתי למסקנה הזאת כי הוא כמו כל אחד (הרוב..) שבאים לפה רוצים תוכנית ישר מביאים להם סקוואט..
הם שואלים מזה סקוואט ?
סקוואט זה תרגיל בן **** אל תדאג לא יכול לפגוע בך אם תעשה אותו נכון הנה קח סרטון תראה איך עושים...
הבן אדם רואה את הסרטון לא ממש אכפת לו איפה המוט נמצא כי רואים את המיקום של המוט אבל לא בדיוק העיקר התנועה של הגוף יום אחרי זה הוא הולך למכון לעשות סקוואט ובגלל שהוא לא יודע שצריך לשים את המוט במקום מסווים ולא טיפה מתחת לעורף כי אז זה ממש יכאב לו הוא שם שם דווקא ! למה ?
כי זה המקום הכי נוח להשים עליו את המוט מהבחינה שהמוט מתלבש שם בדיוק בצורה הכי נוחה...
ויום למחרת שומעים את הדבר הרגיל :
כואב לי בעורף\עמוד השדרה זה אמור לכאוב ? לא !

מקווה שהבנת מצטער על החפירה.

בכל מקרה לא הבנתי מה באת להגיד פה עם המגבת ? אני בכלל לא מדבר על העבודה של הסקוואט או משהו כזה ...
אני אומר לו שלא ישים את המוט טיפה מתחת לעורף (כי זה יכאב לו...) אלא בשכמות או משהו כזה מצטער לא זוכר איך קוראים לאותו מקום
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 20:18   #23
bored2death
חבר פעיל

כללי:: תלמיד

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
לא על הצווואר למעלה...
טיפה מתחת לעורף.

בכל מקרה הגעתי למסקנה הזאת כי הוא כמו כל אחד (הרוב..) שבאים לפה רוצים תוכנית ישר מביאים להם סקוואט..
הם שואלים מזה סקוואט ?
סקוואט זה תרגיל בן **** אל תדאג לא יכול לפגוע בך אם תעשה אותו נכון הנה קח סרטון תראה איך עושים...
הבן אדם רואה את הסרטון לא ממש אכפת לו איפה המוט נמצא כי רואים את המיקום של המוט אבל לא בדיוק העיקר התנועה של הגוף יום אחרי זה הוא הולך למכון לעשות סקוואט ובגלל שהוא לא יודע שצריך לשים את המוט במקום מסווים ולא טיפה מתחת לעורף כי אז זה ממש יכאב לו הוא שם שם דווקא ! למה ?
כי זה המקום הכי נוח להשים עליו את המוט מהבחינה שהמוט מתלבש שם בדיוק בצורה הכי נוחה...
ויום למחרת שומעים את הדבר הרגיל :
כואב לי בעורף\עמוד השדרה זה אמור לכאוב ? לא !

מקווה שהבנת מצטער על החפירה.

בכל מקרה לא הבנתי מה באת להגיד פה עם המגבת ? אני בכלל לא מדבר על העבודה של הסקוואט או משהו כזה ...
אני אומר לו שלא ישים את המוט טיפה מתחת לעורף (כי זה יכאב לו...) אלא בשכמות או משהו כזה מצטער לא זוכר איך קוראים לאותו מקום
האמת אני לא שם על תחילת עמוד השדרה כי זה כואב אחושילינג אז אני פשוט מעקם את הגב ושם אותו מאחורי העמוד שדרה
בכל מקרה יש איזה כמה "מקררים" בחדר כושר שמתאמנים ברצינות ועושים סקוואט כבר הרבה זמן אז הם עזרו לי ותיקנו אותי אז את התנועה אני עושה נכון
אבל עדיין ממש מלחיץ אותי שכל הלחץ הזה על הגב יעצור את הגביהה שלי
כי אני רק בן 15 וחבל יהייה לי להפסיק לגבוהה עכשיו =/
bored2death מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה