|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא שאי אפשר לעבוד איכשהוא בלי משקולות כי יש תרגילים אפילו לא היה לי עצבים להמשיך מכון כי היה לי את הכל בבית וגם לא היה לי עצבים לקנות עוד פלטות כי פשוט אני יודע מה מספק את הסחורה ועושה את זה בלי שטויות מיותרות מסביב ( כמו לינוקס מול חלונות , משתמשי לינוקס כבר מסתדרים אבל זה לא שכל אחד מסתדר ושלינוקס יותר טוב)
ויש תרגילים ליד קדמית בלי משקולות ויש הרבה מאוד ( אפילו בבידוד) אבל בחיאת מה אתה מפחד שהגושי גומי הקטנים שאתה מרים יפגעו לך בגדילה??? בגלל זה גם ין לי עצבים ללמד אותך אפילו שלימדתי הרבה מאוד פה מהפורום תרגילי משקל גוף לאימון קומפלט ( והם כולם מרוצים)
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Leo]זה לא שאי אפשר לעבוד איכשהוא בלי משקולות כי יש תרגילים אפילו לא היה לי עצבים להמשיך מכון כי היה לי את הכל בבית וגם לא היה לי עצבים לקנות עוד פלטות כי פשוט אני יודע מה מספק את הסחורה ועושה את זה בלי שטויות מיותרות מסביב ( כמו לינוקס מול חלונות , משתמשי לינוקס כבר מסתדרים אבל זה לא שכל אחד מסתדר ושלינוקס יותר טוב)
ויש תרגילים ליד קדמית בלי משקולות ויש הרבה מאוד ( אפילו בבידוד) אבל בחיאת מה אתה מפחד שהגושי גומי הקטנים שאתה מרים יפגעו לך בגדילה??? LEO כפרעליך אל תספר לו!!! פרנציפ על כל השטויות שהוא מוציא מהפה!!! אגב,בקרוב אני אצטרך את עזרתך לגבי "אימון קומפלט" אבל זה לא קשור עכשיו,קיצור ב"ה מתי שהגב שלי יבריא נדבר.. ![]() |
![]() |
![]() |