|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: Technical Support team leader
חדר כושר: Shape
|
![]() מזון מעורב??? לאיזה סעיף אתה מתייחס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חברה כבר אמרתי לכם, שלא משנה מה אתם מזמינים, אם המוצר עצמו, לא כולל המשלוח הוא פחות מ50$, המכס לא בודק אותו, זאת אומרת שאפילו שהמשלוח יהיה 100$ והמוצר יהיה 40$, המכס לא יבדוק, זה הולך לפי המוצר ולא לפי המשלוח.
עכשיו אני לא יודע אם מה שbsn מכניסה לno-xplode זה מה שרשום או לא, אבל באמת שהרגשתי שיפור משמעותי מאוד באימונים... אז אתם אומרים שהanimal pump עדיף? אז רגע ללכת על הno-xplode, nano vapor או animal pump מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעוף איתה למרחקים ..
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה רבה, אני באמת מאוד מאוד מרוצה מהno-xplode, אני מקבל פאמפ לא נורמאלי באימון משהו מטורף...
פשוט משהו סיפר לי על הnano-vapor הזה, שזה אותו הדבר רק יותר טוב, אבל נראה לי אני הולך על הxplode עוד הפעם. נראה לי אני יעשה שילוב שלו עם קריאטין cellmass, לפני האימון אני אקח את האקספלוד, ואחרי האימון את הסל-מאס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אחי, סכ"ה לא ניסית את הnano-vapor או animal pump, אולי הם יותר טובים.
בכל מקרה ביינתים אני נשאר עם הno-xplode כי אני מאוד מרוצה ממנו. ולגבי המחירים, אין לי מושג איך הם מחליטים אותם ![]() זה לא מסובך, פשוט לך לפי ההוראות... אגב רק שים לב, שכדאי להזמין משם אתה צריך כרטיס אשראי בינ-לאומי זאת אומרת או ויזה או מאסטרקארד אחרת אתה לא יכול להזמין... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: Technical Support team leader
חדר כושר: Shape
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |