|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה הסדרה של הבית כלא הזה?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ראיתי את כל הפרקים בכל העונות ויותר מפעם אחת.
אין ספק: סדרת מופת, אולי אחת הגדולות בהיסטוריה של הטלוויזיה. לא לבעלי לב חלש, אלימות קשה ובוטה, דברים מטורפים קורים שם, כל הזמן. מתח אינסופי, הקטע היחיד שהוא קצת נפילה זה שני הקשישים בושמלאס ורוברט, אבל חוץ מהם כל הדמויות מרתקות, העלילה מצמררת, והמשחק ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות. הדמות הכי מרשימה בעיני היא קארים סעיד, מנהיגם הכריזמתי של המוסלמים השחורים, אולי הדמות היחידה שהיא באמת טובה ומנסה לעזור לכולם (באוז יש רעים ורעים עוד יותר. אין טובים), אבל אפילו בה יש איזה צד אפל שנחשף בכמה מהפרקים. שורה תחתונה: יצירת אומנות, עשר בסולם הניגרי. ואגב לאחרונה יצא לי לראות את נמלטים, ואני בהחלט מהמכורים שכוסס ציפורניים לקראת פרק 14. זוהי סידרה מתקדמת ומושקעת יותר מאוז, שנעשתה בתקציב גדול בהרבה, והיא יוצאת מן הכלל, אבל שוב: עדיין לא בטוח שהיא משתווה לאוז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו נזכרתי איך רצחו אותו לקראת הסוף פייייייייייייייייייייייייי זה היה קטע חריף ביותר אורי סילבר אתה רציני אחי או שהיית ציני ? חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() קטע עצוב מאוד, ומפתיע.
דווקא קשיש מטורף כחוש ועלוב שהתחזה לעיתונאי וחיסל את האליל בירייה אחת, הכי לא צפוי. תהייה נשמתו צרורה בצרור החיים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |