|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() +1
![]() |
![]() |
#42 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() מי מתווכח על טעם במוזיקה? ![]() בקשר לנושא, גם אני לא הייתי מת להתאמן במקום כזה פלצני... פשוט האווירה שם לא אווירה מתאימה, הכל רגוע כזה הכל זקנים ואנשים יפי נפש כאלו. לא מתאים, למרות שהייתי הולך קצת.. תכלס אם היו נותנים לכם ללכת לשם בחינם שבוע כולם היו הולכים חח לי יש את המכון המעפן שלי.. ואני מסתדר איתו יופי חח בעיקר בגלל שהוא 5 דקות הליכה מהבית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() כל החדרי כושר של הכוסיות האלה צריך לשרוף אותם, אתה דוחק שם 100 קילו מיסתכלים עליך כמו אנדי בולטון.
מחכים בתור בישביל איזה מנייק שמיתאמן 5 שנים ועדיין עושה לחיצת רגליים במכונה עם 10 קילו. תחלס מי שנירשם לשם זה בישביל פוזה. יש אנשים שלא זים מההליכון אשכרה. משלמים 300+ בישביל הליכון קיבינימט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין משקולות ? דווקא במכון הישן שלי שהיה כולו מלא חלודה והרוס (כמו שאתה אוהב) היו פחות משקולות .. במכון החדש (שהוא לא פלצני, אחלה אנשים באים לשם) וגם הוא בערך אותו מחיר כמו המכון הישן שהתאמנתי בו הרבה יותר טוב . יותר מכונות יותר משקולות יותר מקום, אז למה לא ? די לזיין בשכל ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() למה כל כך אכפת לכם מאנשים אחרים? אם הם פלצנים או גדולים, הם לא מה שישפיע על ההתקדמות שלכם. במכון שלי אני מיתאמן איך שאני רוצה. פעם אחת איזה מאמן העיר לי הטכניקה של הסקוואט אמרתי לו סבבה ושמתי זין. "שונא את אלה ששותים קפה 10 דקות בין סט לסט", תיהיו מרוכזים באימון ובמטרות שלכם ותפסיקו להיסתכל על אנשים אחרים.
ובקשר לדיון של המכון גדול vs. מכון קטן, אין ביכלל ויכוח שבמכון הגדול יותר טוב. תיהיו בטוחים שבמכון גדול לא יהיו לכם מישקולות וורודים של 10 קילו, יהיה לכם הרבה יותר מיבחר והרבה יותר ספות והרבה יותר מישקל והרבה יותר ברזל מאשר במכונים ה"שכונתיים" שלכם. ההארדקור זה תלוי בכם, אתם בוחרים אם להיתמקד בברזל או בזקנה אם הפודל. נ.ב אני מיתאמן במכון קטן, אבל רק מהסיבה שזה 10 דקות הליכה מהבית שלי.
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יש שם מכון אחד שכתוב במפורש שהוא אשכרה נבנה בתור מקום מפגש חברתי.
נראה לי שזה מסכם את כל החרטא הזה שרץ בכל המכונים האלה. אני מתאמן במגדלי תל אביב. זה נראה לי נחשב מכון שכונתי, הוא לא שיא הגדול אבל גם לא ממש קטן, ועד עכשיו לא נתקלתי בתרגיל שרציתי לבצע ולא היה לי את המכשיר\משקל. ויש שם טלויזיה אישית לכל מסילה שזה ממש סבבה כשאתה בחיטוב ורץ 30 דקות+ אחרי כל אימון.
![]() |
#47 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() איזה דיון חפירתי
![]() |
#48 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
בקשר למכוני כושר..לדעתי?צריך לגוון בין שניהם מזתומרת?לדעת להירשם למכון כושר נורמלי שיש בו ציוד מינימלי אבל שיהיה ציוד תקין ושיהיה אפשר לעבוד כי בנינו?לכל החיים בסרט של פראנק מקראפט למיניהם?חבר'ה CHILL OUT הבן אדם מתאמן היום בחדר כושר כמו גולד ג'ים שחדר כושר כזה יקר יותר מגו אקטיב ומהולמס פלייס ומהולמס ג'יחרי ![]() אומנם גם מכוני כושר ב32894728934789 דולר לשנה זה חרא! למה?כי יש קשישים!וקשישים זה אומר: א.חדשות בווליום גבוה ב.מתבכיינים שאתה מפיל משקולת ומחרבנים במכנסיים ליד המדריך ג.אומרים למדריך שלא מומלץ לו לתת לאנשים כמוך להכנס לחדר כושר ד.מזיינים לך תשכל שתגדל כמה שהגב שלך יהיה זובי וחרטא זובי מהדדליפט ה.כל מיני פלצנים שבאים לזיין בשכל על המכשירים כי הם חושבים שזה סוג חדר של ספה ולא עוזבים אותו גם אם מעירים להם ו.מדריכים הומואים ששוקלים 20 קילו אם היקף יד 3 ובאים לך בדילוגים ובדיבור נשי ואומרים לך "אה סליחה חמוד אתה לא יכול לעשות את התרגיל המסוכן הזה פה (דדליפט או BENT OVER ROW)" ואתה משלם הון על חדר כושר של הומואים וקוקסינלים ואחרי זה פותח פוסט "אשכול המדריך המפגר בחדר כושר" ורושם מליון ואחד סעיפים למה המדריך שלך מפגר יותר מהשני לסיכום?רק חיטובים ראשון לציון קניון הרי החוף ![]() חדר כושר חלום!ואם מדברים זה המקום שאני הולך אליו עכשיו צ'או:p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() מה בזבוז כסף? עוד 10 שנים אני שם בנאדם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() החדר כושר שלי מושלם
![]() יש בו הכל ואני מתאמן איך שבא לי , עושה סקווטים ולחיצות כבדות עם המאמנים ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח יואו אחי אני מכיר את זה!
ואי אתה אשכרה צודק, הכי מרגיז שאתה באמצע סט - הולך שנייה לשתות ורואה איזו זקנה מסכנה בת 90 באה ואומרת לך "אבל אתה צעיר יותר, יש לך יותר כוח - אנחנו המבוגרים צריכים לשמור על בריאותינו", ואז היא תוקעת לך משפט מטומטם כמו:"אם תראה זקנה במדרכה, לא תיתן לה לחצות את הכביש?" - ואז היא באה לך בהכי יציאה:"אני לא זקנה!אני מבוגרת!", כוסאמאשלך אכפת לי? תני לגמור סט וללכת הבייתה, רגל אחת שבורה - שאני אשבור לך עוד רגל?! תני להתאמן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אני שובר לבחורות זקנות את הרגל, לא ידעת שאני בנאדם חרא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |