|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול.. הייתי צעיר.. מלא חן וכריזמה.. טיפה שחצן.. ראיתי אותה מרחוק..
בהתחלה התביישתי.. אמרתי לעצמי איך היא תביט עליי.. מה אני יגיד.. לקחתי שנייה או שתיים וניגשתי.. אמרתי לה.. "היי.. " היא אמרה לי.. "היי.. " אמרתי לה.. " מה בא לך לעשות?".. היא אמרה לי ... "לשרוף קצת קלוריות?".. אמרתי לה.. "בואי נעשה את זה.. " נגעתי בה בתשוקה.. והתחלתי לבצע סטים.. אחרי תקופה של מערכת יחסים ירדתי מ90 קילו ל68.. הייתי ילד שמן והיא קיבלה אותי בכל זאת.. רק חבל... שהמערכת יחסים הזאת עלתה כסף.. (מנוי יקר רצח).. אז פרשתי.. והייתי לבד הרבה זמן.. בלי אימונים.. כן רזיתי.. אבל רציתי מאסה.. אז לפני כשנה.. יצרתי קשר עם רקדן פלמנקו בשם גיל גרנות.. הוא אמר לי.. "אתה רוצה מאסה.. תצטרך לרקוד.. " וככה החלפתי מכון והמשכתי לפמפם.. עליתי מאז 11 ק"ג.. של שריר כמובן.. עד היום אני מאוהב.. ובנתיים.. למרות שקצת יקר.. אני די מרוצה מהמערכת היחסים.. בין לבין כמובן הייתה לי פציעה קשה.. הייתי צריך לעזוב את הפיתוח גוף בשביל שחייה בשביל לטפל בגב .. אז אמרתי לגיל "בן אדם שעוקב אחרי אולימפיה ניזון מאבקות וחולם על ברזל ויעסוק בשחייה? אין חיה כזאת".. וחזרתי לאימונים למרות הכל.. והיה איזה רופא באמצע שאמר לי אם אני יחזור להתאמן אני לא יגדל יותר (מטר 75).. אז אמרתי לו .. אני מעדיף את הסנטימטרים במקום אחר.. והמשכתי.. והיום אני 1.76 על 80 קילו.. עולה טיפה מלוכלך אבל עד הקיץ יהיה בומבה. וזה הכל אחים שלי.. ![]()
![]() |