|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אצלנו איזה כמה מבוגרים רוצים שישימו מכונת קפה איפה שהשולחן של המדריך כדי שאחרי השבע שעות הליכון שהם נרדמים עליו במהירות 3 הם ישתו איזה קפה ויוכלו להמשיך עוד איזה שעתיים. רק חסר שיבקשו קוראסונים... ראבק אני לא אשכח שפעם אחת יצאתי על איזה זקן מבוגר שעושה אצלנו הרבה רעש וחושב שהחדר כושר שלו. הזקן הזה לא רוצה שירוצו לידו בהליכון. לא הייתי קשור לוויכוח אבל ישר התערבתי. המעצבן הזה בא התחיל הליכון ליד איזה אחד שרץ בדרך כלל על הליכון ואומר לו תירד אני לא רוצה שתרוץ לידי.. ראבק איך התעצבנתייי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אם אתה מאיזור ראשון תקפוץ וכל הגו אקטיב הזה כמה שזה חדר כושר מלא ציוד מדהים וכמה שהוא מרשים ויפה יש בו אולי איזה 5 בודיבילדרים עוד איזה 10 חבר'ה שלא מתחרים אבל רציניים ועוד 300 לוזרים שלא באים להיתאמן אלה לזיין בשכל. בחיטובים?רצינות יש בכולם אין חרטות אין בולשיט אחי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נשמע תענוג לאללה להתאמן בחדר כושר כזה.. אני בנתיים מסתדר בקאנטרי קלאב שלנו - זקנים ומפתחי גוף רוסים זקנים.. =] וואלה "חיטובים" נשמע חדר כושר בצפון תל אביב אבל אתה אומר שהוא על רמה אז אולי ישנו את השם ל Gold GYM ![]() |
|
![]() |
![]() |