|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הבעיה שלי היא לא עם מייקל לואיס אלא עם התקשורת שמנפחת ומתלהבת מכמה ריבועים על גוף צנום, כאילו לא ראו דבר כזה לעולם.
שימו לב שבכל ידיעה עליו מופיעה המילה "ריבועים", בכותרת, בשפע הטיות, עורכי העיתונים פשוט אובססיבים על הקטע הזה, זה לא יאמן. מה קרה אנשים, בחיים לא ראיתם ריבועים בבטן? הרשו לי לצטט את אמנון גאון שפעם אמר לי בהקשר אחר לגמרי את המשפט האלמותי: ריבועים בבטן? כל אתיופי יש לו ריבועים בבטן. אז לבנאדם יש ריבועים בבטן, ומינימום חיטוב בידיים, וכבר הוא מקבל תוכנית כושר. וסבבה, אני לא בא לקטרג, להיפך: הוא חתיך עולם, הוא נראה נהדר, הוא מצליח ושיהיה לו לבריאות, אבל לא היה קורה כלום אם היו עושים תוכנית כושר עם אבי פלדמן, ולא עם הדוגמן השדוף. זה היה הרבה יותר מקצועי מצידם לקחת באדי בילדר אמיתי, ותאמינו לי שהרייטינג שלהם לא היה נפגע. כל מה שאני אומר זה שכל אחד יעסוק במקצוע שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אלק "איזה אבי פלדמן אחד", גם ככה לאתר המעפן שלהם בקושי יש רייטינג, אז בבקשה אל תבלבל ת'מוח, אם אתה דלוק על הטוסיק של לואיס- פשוט תודה, אל תבלבל לנו במוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל מה אתה נעלב כאילו זה אבא שלך? גורם לי טיפה לחשוב אם זה אני שחולה לו על הטוסיק או אתה.. אם גם ככה לאתר יש בקושי רייטינג (למרות שאתה טועה) אז למה להביא, שוב, איזה אבי פלדמן אחר, כדי שהרייטינג ירד אפילו יותר? בקשר לאבי פלדמן, כשתבתי "איזה אבי פלדמן אחד" הכוונה היא לאחד שאף אחד לא מכיר אם הוא לא מתעניין בתחום הבודיבילדינג כמו שלא מכירים את רוני ואת ג'אי. זה די ברור שזאת הכוונה אבל כניראה שיש אנשים כמוך למשל שלא ממש יודעים לפרש ניסוח מילים. עריכה: מחזק את דיברי אנטון ועמית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני פשוט עוקב אחר ההודעות שלך, וזה נראה כאילו אתה מתלקק על הלואיס הזה, שים לב שלא הגבתי בפוסטים עליו- כי זה פשוט לא מעניין אותי. אבל אתה כותב שטויות, ועוד שטויות, אולי חלאס? הבנאדם מדבר שטויות בסרטונים שלו, וזה הכל, אם הוא לא יודע שלא יבלבל במוח, חוץ מזה אין לי טענות וגם לא אמורות להיות..שידגמן, שיזיין ימבה בחורות, מה אכפת לי, לי זה לא מפריע. נ.ב. נעלב? פחח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|