ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-10-08, 13:28   #1
Antonator1
הושעה

כשאתה מתאמן לבד (ככה זה אצלי לפחות), יותר קל לצלול לעולם הפרטי שלך, יותר קל להיות שם - בשדה הזה עם האגם הצלול והנוף הפסטורלי בזמן שאתה קורע את הגוף לגזרים. חוץ מכמה אימונים עם איגור שהיה פעם בפורום, אף פעם לא באמת מצאתי שותף שיקדם את האימון שלי - כל השותפים עשו רק את ההיפך. לכן אם צריך עזרה פה ושם עדיף לבקש מאיזה עובר אורח וזהו זה...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-08, 13:30   #2
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
כשאתה מתאמן לבד (ככה זה אצלי לפחות), יותר קל לצלול לעולם הפרטי שלך, יותר קל להיות שם - בשדה הזה עם האגם הצלול והנוף הפסטורלי בזמן שאתה קורע את הגוף לגזרים. חוץ מכמה אימונים עם איגור שהיה פעם בפורום, אף פעם לא באמת מצאתי שותף שיקדם את האימון שלי - כל השותפים עשו רק את ההיפך. לכן אם צריך עזרה פה ושם עדיף לבקש מאיזה עובר אורח וזהו זה...
לא מסכים בכלל.
אנשים נוטים להתחיל להשתין במכנסיים כשאתה לא גדול במיוחד ועובד עם משקלים מכובדים, רק תשמיע קול של הוצאת אוויר או קצת גניחה כשאתה מסיים חזרה והבן **** הפחדן ישים ידיים על המוט ויהרוס לך את הסט.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-08, 13:33   #3
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
לא מסכים בכלל.
אנשים נוטים להתחיל להשתין במכנסיים כשאתה לא גדול במיוחד ועובד עם משקלים מכובדים, רק תשמיע קול של הוצאת אוויר או קצת גניחה כשאתה מסיים חזרה והבן **** הפחדן ישים ידיים על המוט ויהרוס לך את הסט.
בגלל זה צריך למצוא את עובר האורח הנכון... אבל אני הכי שונא את האלה שמגזימים להיפך - בשניה שהם רואים אותך מתקשה, הם לא מחכים שתנסה לסיים את התנועה לבד, הם ישר יעשו אותה במקומך. תן להתאמץ קצת, מעפן אחד חחח!
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-08, 13:37   #4
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1 צפה בהודעה
בגלל זה צריך למצוא את עובר האורח הנכון... אבל אני הכי שונא את האלה שמגזימים להיפך - בשניה שהם רואים אותך מתקשה, הם לא מחכים שתנסה לסיים את התנועה לבד, הם ישר יעשו אותה במקומך. תן להתאמץ קצת, מעפן אחד חחח!
אנשים לא יודעים להיות spotter, כולל המדריכים במכון.
אנשים מרגישים צורך עז להתערב לך בסט, לכו תתאמנו כמו שצריך אולי תוכלו להרים משקלים כאלה לבד, רק אל תגעו לי במוט, אני משקיע שבועות וחודשים כדי לשבור שיא ואז איזה ליצן מחליט שאני לא עולה מספיק מהר בשבילו ודוחף לי קצת את המוט והורס לי PR של כמה שבועות.

עם פרטנר קבוע זה לא יקרה, כי הוא יודע מה היכולת שלך ושאתה לא רוצה שיגעו לך במוט.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-08, 15:05   #5
sandrik
חבר פעיל

הסמל האישי שלsandrik

כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
דווקא אצלינו יש אחלה מדריכים,סומכת עליהם בכל מה שקשור בעזרה בתרגילים,
לרב עוזרים רק בחזרה 2 האחרונות שאני כבר ממש מתאמצת וצריכה את התמיכה הזו.

תמיד מעודדים לעשות לבד

sandrik מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה