|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() קודם כל אתה בכיף יכול להוסיף פחמימות מסביב לאימון. עוד סוכר ענבים, אולי בננה לפניי האימון.
קוטג' 3% במקום 0.5.. תהנה. בגלל שהאימון שלך מאוחר אין לך ארוחת ערב.. ככה שתחשוב שארוחת הלילה שלך היא גם ערב וגם לילה.. שמע, זה מפתה לקצץ בקלוריות, אבל אתה תפסיד מזה בסופו של דבר. עדיף לך שבועיים עכשיו לא לרדת ואפילו לעלות קצת במשקל, בשביל לא לדפוק את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שיניתי ל 3% והוספתי בננה וחישבתי גם את הערך הקלורי של המי חלבון ועכשיו הכל יוצא לי ככה :
1600 קלוריות 205 חלבונים 125 פחמימות זה לא יותר מידי חלבונים ופחמימות ? זה מספיק קלוריות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי רוצה גם לדעת אם האימון שלי טוב לחיטוב.
זה האימון : אימון a חזה לחיצת חזה כנגד משקוליות 3 x 10 לחיצת חזה כנגד משקוליות בזווית 3 x 12 פרפר במכונה 3 x 12 כתפיים לחיצת כתפיים במשקוליות 3 x 10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3 x 10 יד אחורית הרמת משקולת אחת מאחורי הראש - 2 ידיים אוחזות במשקולת אחת 3 x 8 פשיטת מרפקים פולי עליון כנגד מוט 3 x 9 אימון b גב פולי רחב לפנים 3 x 10 פולי צר לפנים 3 x 8 פולי רחב מאחורי הראש 3 x 10 יד קדמית כפיפת מרפקים בישיבה 90 מעלות 3 x 10 כפיפת מרפקים בישיבה 45 מעלות 3 x 10 רגליים סקוואטים עם משקל 3 x 8 פשיטת ברכים כנגד מכונה 3 x 12 דחיפת רגליים עם משקוליות 3 x 12 בהתחשב בנתונים שרשמתי בהודעה מקודם של הקלוריות,פחמימות וחלבונים. תודה מראש ! |
![]() |
![]() |