|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגידו יש לי שאלה שממש מעניינת אותי.....
יש כל כך הרבה מוצרים דלי שומן, שמכילים חלבון, אבל יש בהם פחמימה... אני אף פעם לא קונה כי אני כאילו מנסה להמנע מזה, אבל מה הקטע סוכר זה פחמימה ממה בעצם אני מנסה להמנע..? כלעד שנמצאים במאזן חיובי מה הקטע..? כל היום אני יכול לאכול כאלה דברים, יש כל כך הרבה יוגורטים ומאכלים ומשקאות חלביים טעימים... מה אתם אומרים צריך להמנע מסוכר או לא?
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מושיק23 הממתיק הוא גם לבישול ולאפייה אז ברור שגם לדברים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם, כלומר רמת רגישות לאינסולין ורמות סוכר בדם תקבע אם צריך להימנע או לא. אבל בסופו של דבר סוכר זה פחמימה פשוטה, לא רעל עכברים.
נערך לאחרונה על ידי Krisg, 09-10-08 בשעה 21:51. |
![]() |
![]() |