|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ידידי,
"חוש עסקי", "כושר שכנוע" וכל דרך שתנסה לבחור להציג את דברי, לא יתקבלו כמחמאה מאדם כמוך המשתמש בביטוי "לדחוף" או ל"האכיל". הרי בהם נימה של שנאה, קנאה ורוע. חברי הפורום המכירים אותי באופן אישי יודעים היטב מול מי הם יושבים, ועד כמה הגישה שלנו בישראלבודי היא לא "לדחוף" סתם מוצרים, אלא איך לתת לך רק את מה שאתה באמת צריך. וזהו! כנראה, את הגישה הספקנית הזו קיבלת מניסיונות עבר כושלים/פוגעים (בלי לפגוע חס וחלילה) כאלו ואחרים וצר לי שבחרת בפורום שלנו בכדי להפגין אותם בפומבי. עליך להבין כי הפורום הוא במה חופשית, אולם לא אעבור בשקט על התבטאויות חסרות כל שחר ובסיס כפי שאתה הצהרת פה היום לגבי באופן אישי ולגבי ישראלבודי בכלל. קח זאת לצומת לבך.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() תותח אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דרך אגב תגיד לnight wolf החבר שלך שילמד לדבר ושלא יקלל ושלא יגיב כשלא פונים אליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סגרו ת'פוסט,וסוסטנון שמתי לב שאתה מצטער על ההתבטאות אבל פעם הבאה אחי תגיב רק אם אתה יודע לעומק פרטים ובלי שום קשר לגיל גם אם זה סתם בנאדם עד שאתה לא יודע איך עובדים הדברים אל תסיק מסקנות סתם,כמובן שהעסק של גיל צריך להרוויח אבל אני לא חושב שהוא עושה זאת על גבי המתאמנים והמחירים שלו הכי זולים בארץ והוא לא דוחף סתם וזה שמעתי קראתי וראיתי הרבה פעמים-אם יש משהו שמאפיין אותו זה אמינות,יש לו מלא מתאמנים שהוא מכין לתחרויות שבהתחלה הם משלמים לו על התוספים ואחר כך הוא מוזיל להם בטירוף ועוזר להם בייעוץ ללא תשלום אם הם מתמידים אם אני לא טועה,ככה לפחות קראתי,ושוב עסק זה עסק צריך להתפרנס אבל אפשר להרוויח גם אם אתה לא דוחף ומרמה אלא להיפך אם אתה אמין אז אז הלקוח יחזור אליך ויקנה שוב(לי אישית הוא לא אמר לקחת תוספים אלא רק אחרי שחפרתי לו "אתה לא ממליץ לי לקחת משהו לחיטוב ?שורפי שומן?וכו' אז הוא אמר אתה יכול לקחת אייג'אמבי אם אתה רוצה" כל סוחר ממולח אחר היה משווק לי באגרסיביות ישראלית מכוערת לפחות 3-4 מוצרים ואל תגיד לי שאני לא צודק),ואל תגררו לסתם ריבים סוסטנון התנצל על התגובה הלא מכובדת וזהו דפדפו......
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מהההה בואנה כולכם חרטות או מה?!
הקריאטין אקסטרים נתן לי את הפוש הכי גדול שקיבלתי בחיים שלי לא צוחק איתכם עלייה דרסטית בכוח + עליה עצומה במסת השריר אפשר לומר שאת רוב הגדילה ואת רוב המוטיבציה קיבלתי בזכות התוסף הזה , ממש פלאים הוא עושה... שוב פעם אני יגיד את זה - כל ה''חכמים'' בפורום שקוראים מאמרים וחשים משכילים - תפסיקו לשחק אותה מבינים משהו מהחיים שלכם תתחילו להיתאמן ולהגיע לגודל מרשים , ולנסות דברים בפועל ולא תאורתית ואז תדברו... דימוצ'קה - לדעתי לך על האקסטרים , זה אחד התוספים שיותר עזרו לי אי פעם (ואתם יודעים פה בפורום שאני אוהב לנסות כל תוסף שיש בשוק) נ.ב - sustanon כדאי שתתחיל לשקול איך אתה מדבר פה לאנשים בפורום כי לא נראהלי שדרך המחשב אפשר לדעת על מי אתה נופל ועם מי אתה מדבר (גלעד..?) זאת סתם עצה ידידותית...אני מציע לך לערוך את מה שכתבת לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שוב אתם לא מבינים.
הייתי הולך על האקסטרים לא משנה מה היו כותבים לי כאן בפוסט. שאלתי את גיל מה כדאי והוא אמר לי אקסטרים - מבחינתי גיל אמר אני עושה. רציתי לדעת סתם בגדול למה לצפות אחרי השימוש, אני יודע שעל כל אחד זה פועל בצורה שונה אבל רציתי לדעת איך הטווח הממוצע בעליה במאסה ובכוח. הפוסט לא היה על מנת לקבל תשובה האם כדאי לקחת את המוצר או לא, אלא כדי לקבל סדר גודל בקשר לעליות השונות. תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הגלעד הזה סתם אפס לקקן מסריח אני שונא אנשים כאלה שמתערבים בנושאים שלא קשורים אליהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה רק מעצבן אותי באמא שלי שאתה תצטער אין לך מושג לאיפה נכנסתה יאהבל חכה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תקשיב בחור אמרו לי לא להרחיב את הריב איתך למה כי אנחנו סתם הורסים פה את כל הפוסט ונותנים שם רע לפורום ואחרי זה באתרים אחרים עושים מאיתנו צחוק! אני לא מביא לך את הטלפון שלי למה אני לא מכיר אותך ותאמת אין לי שום דבר אישי נגדך ובפעם האחרונה שהבאתי טלפון למישהו בפורום זה התחיל ולא ניגמר עד היום בהטרדות מעצבנות בטלפון.. אני פשוט היתעצבנתי על הדיבור שלך על גיל ואני יכול להבטיח לך שעוד מלא אנשים התעצבנו ממנו אבל אני הגבתי כי אני מגיב להודעות של אנשים אין מה לעשות כובע עף לגובה..בן אדם מדבר על אחד החברים שלי לא יפה אני יוצא עליו אני מבקש מימך לא להרחיב אמרתי לך כבר איפה אתה יכול למצוא אותי ומה אני חושב על האיומים שלך..ואני באמת אומר לך לא כדי לך לריב אם אנשים שאתה לא מכיר אתה לא יודע על מי אתה יכול ליפול אבל בכל מקרה הריב פה בפוסט מבחינתי ניגמר אלה אם כן תפגוש אותי ותחליט אחרת יום טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזהו אחי אל תתן לי סיבות עכשיו למה אתה לא רוצה לערוך , אני כולה הצעתי בשבילך |
|
![]() |
![]() |