|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() נראה טוב מאוד במיוחד ביחס לגיל הצעיר שלך ,גודל טוב מאוד , כול הכבוד !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב תאמין לי אתה נותן לי מוטבציה להמשיך בזה באמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יאללה איפה איתי/עומרי/פאוור-בול וכל שאר החמולה? בואו תנו דעה על אחיכם הקטן יקמצנים ![]() ודרך אגב איפה כל הלוזרים שאמרו שאני פוטושמוקר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() האמת שרק עכשיו נכנסתי, בואנה אתה צריך לגלח את הראש מזה הקקי הזה שם?? או שתסתפר או שתגלח אבל תעשה שם משהו
![]() ביד טובה, דווקא מה שמצחיק שהפציעה הייתה בביספס ויש לך חוסר די גדול בטרייספס כלומר רוב היד היא בייספס ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב רוב היד היא דווקא לא הבייספס , אולי בגלל שאני ''מועך'' את היד אז זה נראה כאילו הבייספס יותר גדול... נ.ב - מתי עושים תחרות תמונות? ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() גיל תודה רבה על התגובה , אני מחכה לראות את כל האפסים האלו שאמרו שאני פוטושומוקר שיגיבו גם הם (לא רוצה להזכיר שמות..אבל אני מאמין שהרוב זוכרים את כל הוויכוחים והעקיצות שהיו פה על הנושא שלי עם פוטושופ) מני - יא חמור טיבטי צריך להביא בשבילך סט דאמבלים חדש המשקל הנוכחי כבר לא מספיק לך ![]() |
|
![]() |
![]() |