|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
2. בתוך המאמר מופיעות גם ההשפעות אם עדיין היו לך שאלות תרגיש חופשי לשאול ונישמח לעזור. 3. כן מאוד מומלץ מה שכן נראה לי שאתה לוקח מעט מדי אומגה 3 ביום, הקפסולות שאתה משתמש בהן הם 180 EPA ו 120 DHA? אם כן אתה צריך להתחיל להשתמש מינימום ב6 כמוסות ביום על מנות להנות מכל ההשפעות הטובות של אומגה 3 ושמן דגים.
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אחי אתה בטוח שצריך 6 כדורים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בשביל לקבל את המינון הזה אתה צריך 6 כדורים רגילים של אומגה 3. אם יש ברשותך כדורים עם כמות כפולה (יותר נדיר למצוא) אז אתה יכול להסתפק רק ב3 כדורים. תסתכל על האריזה צריך להיות רשום הכמויות אם רשום 180 מ"ג EPA ו120 מ"ג DHA זה הכדורים הרגילים ואז אתה צריך לקחת 6. ואם מופיע כמות כפולה מזו אתה יכול להסתפק ב3.
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
12 אחוז DHA אז כמה בער ך אני צריך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לכן אתה צריך 6 כמוסות ביום, תחלק את זה איך שנוח לך, אני אישית לוקח 2 כמוסות בבוקר, 2 בארוחה שאחרי אימון ו2 לפני השינה ככה יוצא שאני אף פעם לא שוכח לקחת.
![]() |