ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-10-08, 16:11   #11
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי iinader צפה בהודעה
אפשר להעריך כי אנשים בוגרים יודעים להציב לעצמם גבולות בגדר ההיגיון הבריא.
זה לא אחד מהמקרים. כל אחד ברמת המושפעות שלו בתחום, אבל להביא לתחום הזה להשתלט על חיי החברה זה בכלל אבל בכלל לא בריא מנטלית.זה אפילו לא מצחיק, אלוהים ישמור.
פגשתי כבר מורעלים אבל את שברת את השיא, ומקביל גם מחקת את גבולות ההיגיון.
כל הקטע שלהיות מורעל זה בסדר. אבל מה שאנחנו דנים בו כרגע זה לא נקרא להיות מורעל, זה נקרא לעסוק בקקה.

כמו שאני די מורעל של הספורט, מצד שני גם מורעל של מוזיקה ומצד אחר גם רוצה להנות - כשצוברים מספיק ניסיון בכל תחום בחיים לומדים לשלב דברים בלי שהם יקזזו אחד את השני או יפריעו אחד לשני. ברור שלכל אדם יש את סדר העדיפויות שלו, ותמיד הוא יבחר לעסוק פיזית ומצד שני להתעניין מוחית בתחומים שלו - אבל כשזה מגיע לרמות האלו, זה כבר לא בריא לכלום ולא יביא לשום התקדמות מעבר למה שאפשר להשיג תוך כדי ניהול חיים נורמליים. וחברה', יש אנשים שצריכים פאקינג לצאת מהסרט! אמנם זה טוב להשקיע, זה משתלם ויש את הויתורים שכולנו עושים בשביל לא לפגוע בהתקדמות יותר מדי. אבל יש גם את התופעה הזאת של השוואה למקצוענים. יופי, אז מרקוס רול או ג'יי קאטלר לוקחים אורז, חלבוני ביצים ושייק גלוטמין למסיבות ומפגשי עיתונאים. אבל פאק, אנחנו כאן רק בתחילת הדרך, רוב הפורום הזה לא עבר את גיל ה-20 אפילו! איפה הם ואיפה אתם?! אחת הטעויות הכי מרות שאני הייתי עושה בתחילת הדרך זה לנסות לדמות את עצמי למקצוענים. אוי כמה שהייתי טיפש. תצאו, תהנו, תרפו מדי פעם אבל תמיד תחזרו להשקיע. למעט בודדים שגם אותם לא הייתי מחשיב לאנשים שעתידים לזעזע את עולם פיתוח הגוף בשנתיים הקרובות, אין פה אף אחד שבאמת יבנה את העתיד שלו נטו על הענף. הרי הרוב עושים את זה כי הם אוהבים את זה, גם אם חלק עולים לבמה מדי פעם. ואני בטוח שכמעט כל אחד פה בתחילת הדרך ראה את עצמו לפחות זוכה בארנולד קלאסיק בעוד 10 שנים. אבל בואו לא נעבוד על עצמנו, הא? ובמצב הנורמלי, שבו אנחנו לא יומיים לפני מר אולימפיה אין שום צורך לעשות שטויות כמו לקחת שייק חלבון למסיבה של 4-5 שעות ואף יותר.
Antonator1 מנותק