|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתה מדבר על מכשירים כמו אצלנו במכון
בכל מקרה, פרפר אני עושה סט1 47.5 סט2 50 סט3 52.5 12 חזרות כל סט רגליים 50 3 סטים של 12 בשתי המכשירים יד אחורית 60-65 3 סטים 12 חזרות כתפיים 25 27.5 30 3 סטים של 10 חזרות יד קדמית עם פולי תחתון אני עושה 45 קילו 3 סטים של 12 מאיפה אתה? מוכר לי השם שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל מהצפון...
עכשיו יש לי שאלה קטנה לגבי האימונים שלי כמו שנאמר אני רק מתחיל ולקחתי את התוכנית למחילים מפה (ישראלבודי) ואני מתאמן בנתיים רק 3 פעמים בשבוע-ראשון,שלישי,חמישי ראשון+ שלישי אני עובד על-חזה,כתפיים,בטן ויד קדמית . יום חמישי אני עובד על -גב,יד אחורית בטן ורגליים .. על בטן אני עובד גם בימים שאני לא הולך לחדר כושר.. האם זה טוב החלוקה הזאתי או שאני צריך לעשות שינוי ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לשאלה תחלק את התוכנית לAB ואם אתה רוצה להתאמן 3 פעמים בשבוע תעשה אימון A אימון B בלי קשר ליום החלוקה שלך גם לא טובה, יד אחורית וחזה עדיף שיהיו באותו היום כי היד אחורית משתתפת בתרגילים של חזה ובאימון שני שהגב ויד קדמית יהיה ביחד כי היד הקדמית עובדת בתרגילים של גב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקר באמת לא משהוא. למה זה לא ניראה לי בכלל?!?!? רגליים רק 50 ק"ג?!?! יד אחורית 60 ק"ג וכתפיים רק 30 ק"ג מסכנים??? למה זה לא ניראה לי אמין? ![]() בכל אופן שלי לעכשיו המשקלים הם כאילו (אחרי ירידה של 8 ק"ג בצבא): דאד ליפט 80-90-100 ק"ג 3X8 דאבל קירל 35 ק"ג 4X6 לחיצה צבאית 30-35-40ק"ג 3X6-8 רגליים בסיבוב במכונה(ברח לי השם) 55-60-65 ק"ג 4X8 (אין עכשיו אפשרות לסקוואט ![]() פולי עליון מקדימה 55-60-60 ק"ג6-8 או מתח עם 10-15 -17.5 ק"ג 6-10 זהו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |