|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אותי הוא לא הרשים בימיוחד הוא ניראלי סתם מדבר שטיות חפרן אחד כזה שמדבר ומדבר ובחיים לא עושה כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
יש לך גוף כמו שלו ?
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
|
![]() להגיב למה ?
אה , ראיתי ... מה אתה רוצה ממני... תפנה אליו דרך האתר ותשאל אותו שאלות לך על התוכנית שלו ותראה מה יוצא מזה... מה אני נראה לך העורך דין של העסק שלו ? סה"כ מכיר את הבנאדם מאחורי האתר והסרטונים ... אני יודע שהוא תותח ... רוצה לשים לו 20,000 ביד ... דבר איתו ...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 29-09-08 בשעה 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אם השיטה שלו כוללת חומרים , איפה נרשמים ? ![]() אני צוחק ... לא יודע למה כל המידע המעפן הזה שם וכל הסרטונים הנובים האלה ... ראיתי אותו מתאמן והתאמנתי איתו .. זה לא ככה מעניין למה הוא מציג זאת כך
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |