|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לתגובות קודם כל..
*שמעו אתם ממליצים שאני אוריד סטים וצפיתי את זה.. אבל אני חושב (ומרגיש) שזה לא אינטנסיבי בגרוש (גם מבחינת הפאמפ) לבצע למשל לכתפיים יד אחורית וקדמית 2 תרגילים כל תרגיל 2 סטים. נשמע זלזלני ושיטחי ביותר. ואגב זה אומר שכל אחד מהשרירים האלה מקבל בסה"כ 8 סטים בשבוע. **לגבי האמות, האמות שלי דקות ולא מפותחות בעליל. רק אחרי עבודה על האמות אני רואה את הפאמפ וזה מתחיל להראות נורמלי. יש לי אחוזי שומן נמוכים ככה שחוץ מעצם לא רואים שם יותר מדי אז למה לוותר על האימון הזה? האמות מקבלות טיפה גירוי בתרגילים במיוחד בתרגילים של יד קדמית אבל מה כבר יקרה אם אני אעשה תרגילים לאמות? זה לא יזיק ואולי אף יחזק אותן. ***לגבי גב תמיד היה לי בעיה בשריר הזה. אני יודע שאת המסור כדאי לעשות חופשי אבל יש לי בעיה גם עם זה. התרגיל היחיד שהיה נראה לי נוח לביצוע היה מסור עם מוט בשכיבה אבל גם איתו יש בעיה והיא שאני גבוה וגם אם אני מעלה את הספה עד הסוף ועולה עד למעלה הידיים לא מתיישרות עד הסוף כשאני חוזר מהתנועה. ****בטן יזיק לעשות גם ב a וגם ב b? אני אעבור באמת לשיטה של להוריד בחזרות ולהוסיף משקל.. אנימניח שאתם מתכוונים להשמת פלטה מאחורי הראש? או שיש עוד שיטה *****אממ 5 סטים סקוואט ואחרי זה 4 לחיצת רגליים לא טוב? אוקיי נראה מה אפשר לעשות. חשבתי שכפיפות ברכיים במכונה דופק איכשהו תברכיים זה לא נכון? יש לי הרגשה כזאת תמיד כשאני מבצע את התרגיל. לגבי מנח רגליים בסקוואט (לא מלא) הכפות רגליים אוטומטית פותחות זוית של 45 מעלות זה תקין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |