|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דייסת ש"ש:
80-150 גרם ש"ש מים בכמות פי 2 וחצי מהש"ש כפית קינמון, קמצוץ מלח, קמצוץ ציפורן, 3 כפות סוכר \ 3 טבליות סוכרזית סקופ אבקת חלבון 2 חלבוני ביצה מוקצפים עם מטרפה הוראות הכנה: להרתיח את המים" להכניס את הש"ש לערבב ולהוריד את האש, לקראת סוף הבישול להוסיף א הביצים המוקצפות וסקופ החלבון, בתוספת סוכרזית, ניתן להוסיף גם תותים\צימוקים\פירות יער, לתת להתבשל כ 5 דקות נוספות ולהגיש. ממרח חלבון - סקופ חלבון בטעם שוקולד, שתי כפות סוכרלייט, 3-4 כפות מים, אופן ההכנה: לערבב היטב ולהכניס למקרר, אם אתם רוצים מן גלי\גלידה, תמיסו 4 גרם גלטין במים חמים ותערבבו עם זה ותכניסו למקפיא. תחליפי ארוחה (חטיפי חלבון)- 240 גרם ש"ש,חצי כוס חמאת בוטנים,4 סקופים אבקת חלבון עדיף בטעם שוקו,קמצוץ קינמון, 7 שקיות אבקת סוכרלייט לערבב טוב טוב טוב ולהעביר לתבנית משומנת, להכניס למקפיא ללילה - לחתוך ל 8 חתיכות. ערכים: 11 גרם שומן,26 פחמימות,21 חלבון. עוגת בננה ללא שומן- 140 גרם קמח לבן, 140 גרם קמח מלא,כפית אבקת אפייה,2 כפיות קינמון - קערה 1. 200 גרם בננה,70 גרם רסק תפוחים,כף דבש, 125 גרם יוגורט לבן, מים למרקם רטבטב - קערה 2 אופן הכנה - לערבב קערה 2 ולהוסיף לקערה 1, לאפות על 165 ל 30 דקות - 8 חתיכות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 269
כללי:: ולדי
גיל:: 17
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() ציטוט:
יוצא טוב? כי נשמע טעים...
__________________
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |