|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גם אני התכוונתי לכל שכבות הגילאים, ה"כיתה מדעית" היה כדי להמחיש את זה שהם מעפנים כאלה.. לא כולם כמובן אבל רובם המוחלט
מן הסתם גם שמת לב שרובם המכריע של אותם "קבוצות" הם יורמים כאלה שבאמת עדיף שיהיו עם עצמם אבל שוב זהו אחוז מאוד מאוד קטן מכלל יוצאי ברית המועצות.. אני בכל אופן לא נתקלתי בהרבה כאלה חוץ מהשנוזלים של הכיתות המדעיות והמכוערים האלה ששומעים רוק ושמים צמידים של נאצים כאלה עם מוהיקנים מפה ועד להודעה חדשה |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
וכן אני רוצה לעזוב את המדינה,בינתיים העתיד שלי שזאת בעצם ההשכלה אני מקבל פה,אבל היי... אנחנו מקום אחרון (אוי סליחה הקפנו כמה מדינות עולם שלישי) ברמה העולמית והתעודות מהמוסדות השכלה לא נחשבים בעולם,ככה שזה קצת בעייתי לעזוב לארץ אחרת ולהתחיל הכל מ-0 מוחלט,ראיתי את ההורים שלי עוברים את זה,ולעבוד במפעל לא ממש מתאים לי. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
#4 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
"ואם לעור אין צבע של חרא אתה לא גבר" חתיכת גזען מסכן אחר כך אתה מתפלא למה אנשים שונאים אותך? אתה אפס. "המזרחים" תפסיק להכליל ילד קטן ותתחיל לשמור על הפה שלך. ותקרא בדיוק מה שרשמתי לאנטון כנראה שזה גם תקף אליך.
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והצבע של חרא זה סתם דוגמא, זה כמו שאני אומר על עצמי חלב או לבן... זה נראה לך נחמד נכון? תחשוב שככה ה"מזרחים" קוראים לנו לבנבן לבן ... אתה לא בא אליהם בטענות נכון? ואני עוד אפס תתחיל לגדול ילד, ואל תהייה כזה יפה נפש שאוהב את כולם. מה אני אעשה באיזשהוא מקום אני כן גזען ואני כן מאמין שיש שוני בין בני אדם לטוב ולרע ולי יש חברים מזרחים תימנים מרוקאים תורכים מה שאתה לא רוצה וגם אצלינו בתוכנו שבשבילי הם כמו אחים רצות סטיגמות על צבע עור, אבל זה לא בא להעליב. רק מעצבנים הערסים הקטנים שבאים "יא אשכנזי" במטרה "להעליב" נערך לאחרונה על ידי gilsXM, 30-09-08 בשעה 16:30. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() וסתם לעניין בקשר של גזענות, מה תאמר על זה שהאזרחים במדינות באירופה (לא המהגרים) בהולנד צרפת גרמניה בריטניה וכו'...
הם נראים לך לא גזענים נכון? ומה עם האמריקאים? בכלל לא גזענים נכון? ומה אין לזה סיבה? בטח שיש לזה סיבה. נגיד באירופה, המוסלמים מאלג'יר ממרוקו ומכל האזור, עושים טוב מאוד לכלכלה נכון? 80% מהם לא עובדים וחיים על חשבון המדינה... אז בוא תתן לי סיבה 1 למה לא להיות גזעני במקרה הזה ובוא תתן לי סיבה 1 למה לאהוב מישהו שבגלל שהעור שלו יותר כהה משלך יורד על חבר שלך |
![]() |
![]() |
#8 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
כן אתה אפס , אני ירדתי עליך? אמרתי משהו על הצבע שלך? עדה שלך? לא. אתה זה שהתחיל עם "צבע חרא" אז כן זה הופך אותך לאפס מבינינו. וכבר אמרתי שתמיד יהיו את הערסים המזדיינים האלה. אבל אתה לא יותר טוב מהם לפי איך שאתה מתבטא.
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולאנשים כמוך חברים רוסים שלי לא מתביישים להביא מכות כי לאנשים כמוך מגיע ובגדול. אם לא רוסים "מסריחים" לא היתה מדנת ישראל בכלל.. אז סתום את הפה שלך ועל תוציא אפילו מילה רעה על רוסים הבנתה? |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, לא יודע באיזה "חבורה" של רוסיים נתקלת , אני יודע שאם מרוקאי (וכן , אם הוא ערס לא משנה לי בכלל איזה בנאדם הוא כי בשבילי כל הערסים זה אותו חרא ) היה זורק לי מילה , ולא משנה כמה אנשים יש איתו , הוא היה חוטף פצצה של החיים שלו , וכל החברים הערסים האפסים שלו היו עפים משם כמו אפסים . אז תזהר פעם הבאה שאתה סתם ככה מתחיל עם רוסיים , כי אתה לא יודע על מי אתה יכול ליפול , יש כאלה שאין להם אלוהים .