|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שור חולה נפש אין דברים כאלה יש לך עתיד גדול בתחום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() בהצלחה במאסה י'תותח
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד יא ענק בהצלחה ותעדכן אחרי הסייקל! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אתה נראה משהו מטורף!! מסה מטורפת צברת!
אני חושב שאתה צריך להתמקד בלשפר את החזה ואת אנטריור דלטיוד ופשוט לחטב עד העצם!! מסה אתה לא צריך אתה פאקינג שוקל 130 קילו 120 בתחרות על 8 אחוז שומן זה מטורף!!! אתה פשוט לא צריך עוד עובי לשפר נוקודות חלשות ולחטב את העצם שיהיה בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וצודק במוסט מסקיולר היא יצאה ענקית אבל לא רואים את הגודל של היד שלו ממש במוסט מסקיולר בגלל זה לא שמים לב להבדל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה טוב מאוד..מפלצת מסה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה נראה כמו מדינה אשכרה עם הגודל שלך, הגב שלך נראה כמו חומת סין, הבייספס מינימום כמו כיפת הזהב האמות כמו מגדלי פיזה..בקיצור פשוט לא יאמן.. אם תגיע ל150 קילו יצטרכו לקחת אותך בחברת הובלות לתחרות חחחחחחח
![]() בכל מקרה אתה פשוט ענק גלעד בסופו של דבר נראה לי תהיה זן נדיר בספארי ! בהצלחה במאסה אח שלי נערך לאחרונה על ידי Ido, 27-09-08 בשעה 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אני זוכר רק איך נכנסתה לפורום...כולם התלהבו
עד היום אפשר להתלהב אבל יותר :]
![]() |
#70 |
|
![]() טוב... נראה לי שאחרי שני עמודים של תגובות שאולי קצת מעלות לך חיוך , אבל לא תורמות, כדאי לתת כן ביקורת.
מטרה מספר אחת לאופסיזן - חזה ובטן. אתה יודע את זה בעצמך ואני משוכנע שגם איאל. שתיים - ההחלטה להתחיל את העליה שלך לחורף הזה כבר מ15 אחוז שומן היא בעייתית. מכיוון שהמטרה שלך היא 150 קילו, זה אומר שאתה צריך להעלות מעל לעשרה קילו לסייקל, ושיארו 10 קילו יבשים וטובים. זה בלתי אפשרי במצבך, שיש עליך כבר כמויות יפות מאד של שריר. אני הייתי אומר שתחטב קצת שוב (איכס, אני יודע) ותתחיל מעשרה אחוז (לא קריטי, חודש אחד) או שלא תשאל לכזו עלייה מסיבית. גם עליה של 8 קילו בכל האופסיזן, שהם יבשים לגמרי, ומרוכזים בחזה ובבטן, יתנו לך לוק לגמרי אחר!!! שלוש - אני אומר שתהיה מרוכז בבאדיבילדינג, למה לא?? זה דבר שנותן לך כח נפשי ואנרגיות, אבל אל תיקבע כבר עכשיו אופסיזן בלי צ'יטינג, תן לעצמך לחיות, קצת ![]() ![]() המון בהצלחה אחי
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מרשים ביותר!! ענקי פשוט!
![]() |
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הייתי 8 אחוז בתחרות ואחרי התחרות עשיתי כולה 2 צ'יטינג אומללים אני אוכל נקי ושומר על עצמי כפי שרשמתי אני מתכוון לקחת גם שורפי שומן תוך כדי העליה ולשלב אירובי כמו שכל מקצוען עושה באוף סיזן CARDIO מדי פעם גם אני יעשה את זה חוץ מזה עזוב אחי אני לא רוצה להרחיב על הסייקל ועל מה אני יקח ואיך תהיה בטוח שגם אני ירד באחוזי שומן תוך כדי העליה בוא נגיד ככה ![]() בכל מקרה תודה על התגובה אחי שמח שהגבתה ![]() אגב זה שאני אומר שאני אגיע ל150 קילו זה לא בגלל שאני מתכנן שוב אוף סיזן שמלא בשומן ובג'אנק זאת רק השערה שלי כי מכל הזמן שאני מכיר את הגוף שלי אני יודע שאני עולה במשקל מהר סתם שיערתי...אם אני יעלה מכל הביזנס הזה רק 10 קילו ויהיה 142 אני גם מרוצה חביבי. נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 27-09-08 בשעה 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מאמין בקליפר החשמלי למה מדדתי פעם חבר שלי שחיף אם זה והיה רשום שם 30 אחוז ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
כללי:: עילי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() אין מילים אחי אתה פשוט תותח
עשית לי תיאבון :p
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף !!!
בהצלחה בהמשך.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אלון ידידי כשאתה מציע לבאדיבילדר אחרי חיטוב לתחרות לעשות עוד חיטוב קטן, קטנטן, חיטובונצ'יק, אתה מסתכן בחייך...
המחשבה על חיטוב בשנתיים הקרובות עלולה לגרום לי לשבור את הקיר של הסלון כדי לקצר את הדרך למטבח (ואלוהים יודע שיש לי את הכוח לעשות את זה). לגבי עניין הצ'יטינג, פה אמרתי לגלעד אישית שלדעתי חבל, מפני שצ'יטינג שבועי לבנאדם שמתאמן כל כך קשה, לעולם לא יוכל להזיק או להוסיף שומן. אבל זה עניין שלו. לבנאדם הזה יש משמעת של פלדת אל חלד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() אביב יש לך מייל? , אני רוצה לשאול אותך שאלה.
![]()
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |