ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-09-08, 10:54   #19
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
הוא נראה רע! וזה ביחס למה שהוא היה אז ובכלל!
כמה דברים ידידי היקר
מדובר פה במתחרה של הטופ באולימפיה זה דבר ראשון
דבר שני פלקס לא בן 27 ולא בן 33 פלקס ויילר בן 44 כמעט שזה גיל שברגע שיש פציעה או נזק אז לא כלכך אפשר לחזור למצב שבו היינו לפני תסכים איתי?
דבר שלישי..כל הקטע של החומרים הפילו אותו וזה מה שזה עושה זה ממש ממש לא משנה או רלוונטי כי החומרים זה מה שהביא אותו למה שהוא היה ופלקס הפך את עולם הבאדיבילדינג וסובב לכולם את הראש מהשייפ שהוא הציג בתחרויות כמו שמייקל ג'ורדן היה מסובב כדורסל על האצבע שלו.
דבר רביעי ספציפית קעקועים זה לא דבר שאני אוהב ואני לא בעד זה בטח לא בבאדיבילדינג,אבל אם הייתי עכשיו במצב של פלקס שהידיים קצת ירדו וקיבלו צורא פחות אסתתית ויפה גם אני הייתי מנסה לטשטש קצת את המראה אם קעקועים ככה שמי שיסתכל יתרכז בקעקועים ולא ממש בידיים כמה שזה נישמע מוזר לדעתי זה הגיוני.

מעבר לזה אני עדין חושב שפלקס ניראה מעולה ויש הרבה תמונות שלו מעבר לאלו שהוא ניראה בהם מרשים הבן אדם עדין אם אותם קוביות רצחניות שהיה לו ולא חסרה עליו מסה למרות הירידה שלו.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט