|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דוקאטי, עשה טובה, אתה יוצא ילד מסכן.
מילא תגובה לעניין, כזאת שלפחות הטון שלה ישמע בצורה אחרת ממה שרשמת, אבל להרוס בכוונה? מסתבר שלך אין חיים. בין אפילו אם אני נראה לך מקל, יש דרך להתנסח. רואים שאתה עושה בכונה. כנראה ולכל אחד אתה תקרא "שחיף"... מעניין מה איתך באמת להזכירך אתה מר סייקלים וחומרים אנאבולים, אז לפני שאתה אומר משהו, תראה את עצמך - בלי כל החרא הזה שדחפת לעצמך אתה לא היית בגודל שלך היום, אז מה אתה מתלהב מהגודל, כל אחד יכול להתחיל להזריק ולגדול בצורה מטורפת. וחוצמזה אתה מדבר עליי שיש לי יד 40? לא אז אין לי, זה 39. קצת הבנת הנקרא לא תזיק... זה אליאב קרייסלר שאמר שהיד שלי נראית לו 43 ותעלה אתה תמונה שלך, נראה עלאק טוען שהיד מתקרב ל50-49 או משו כזה. ואיפה הסקוואט 260 ק"ג איפה? דדליפט 220 ק"ג חזה 140 ק"ג בסטים... כן בטח!!!
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איך מהפוסט של התמונות של דניאל הגענו לאופנועים?
חלאס כבר לסטות מהנושא כוסעמק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תודה רבה לכל המגיבים, זה נותן הרבה מוטיבציה רבה להמשך - להשקיע יותר ויותר, מה שלא היה לי ממש כל הזמן (לחץ מהלימודים בזמן הפסיכומטרי, למשל, שמנעו ממני להתאמן בצורה סדירה)
ההחלטה הסופית שלי היא להמשיך מאסה עם דגש לגב (יותר נכון ללאטימוס דורסי, בעיקר) ולאמן את שאר השרירים בצורה של שימור, או קצת יותר, למשך חודש - חודש וחצי, לא יותר מזה, אח"כ להכנס ל10-14 ימים של מאזן נייטרלי ובסופם להתחיל חיטוב. אני מקווה שהכל ילך כשורה והגב יגדל עד כמה שאפשר לפרק זמן זה + כניסה לחיטוב, עמידה והצלחה בו. לאלו מכם שעוד לא ראו את האשכול או עוד לא הגיבו - זה הזמן, אני אשמח לקבל עוד תגובות. תודה רבה, דניאל ![]()
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() דניאל תשנה את התמונה הקטנה בצד, לא יצאת כ"כ טוב שם לדעתי.. :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |