ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-09-08, 18:42   #1
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///efi/// צפה בהודעה
בארץ זה לא הולך כי אין פירגון לענפי ספורט שונים, נעולים על כדורגל, כדורסל וקצת טניס... בארה"ב למשל כל סוג של ספורט כימעט מקבל זמן מסך, אפילו אכילת נקניקיות זה ספורט שמשודר אם פרשנות רצינית.
מהסיבה הפשוטה שפיתוח גוף זה לא ספורט.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-08, 18:58   #2
jfolk
חבר פעיל

עוסק ב:: תלמיד תיכון

פיתוח גוף זה כמו תחרות יופי
jfolk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-08, 20:07   #3
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodykilo צפה בהודעה
מהסיבה הפשוטה שפיתוח גוף זה לא ספורט.
יש 2 תחרויות גדולות יחסית פעם בשנה. זה דבר גדול מידי לצפות לסיקור עינייני, רציני, והכי חשוב בלי ציניות ובדיחות מטומטמות? למה בערוצי ספורט בחו"ל יכולים לפנות 2-3 דקות מידי פעם לראיון אם מפתח גוף באוף סיזן? ואני בא בתלונות רק לשר הספורט, שימשיכו ככה ויתמכו רק בכדורגל וכדורסל (שאגב גם בזה אנחנו לא משו), ואז מיתפלאים למה אין מדליות

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-08, 21:04   #4
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///efi/// צפה בהודעה
יש 2 תחרויות גדולות יחסית פעם בשנה. זה דבר גדול מידי לצפות לסיקור עינייני, רציני, והכי חשוב בלי ציניות ובדיחות מטומטמות? למה בערוצי ספורט בחו"ל יכולים לפנות 2-3 דקות מידי פעם לראיון אם מפתח גוף באוף סיזן? ואני בא בתלונות רק לשר הספורט, שימשיכו ככה ויתמכו רק בכדורגל וכדורסל (שאגב גם בזה אנחנו לא משו), ואז מיתפלאים למה אין מדליות
אם משווים את סדר הגודל והעדיפויות של פופולריות ענפי הספורט בין הערוצים בארץ לבחו"ל מבחינת פרסום פיתוח הגוף - כמעט ואין הבדל.

כפי שאמרת, נראה לך הגיוני לתת רק כמה דקות של פריים ל2 תחרויות גדולות בשנה של מפתחי גוף? ועוד בחו"ל ששם זה כביכול כמה רמות מעל הארץ?
לדעתי אין פה ממש מה להאשים את ישראל, יש ענפי ספורט שקודמים לפיתוח גוף קודם כל אם כבר ואמרת שצריך לשפר בארץ... כמו פוטבול, בייסבול, וכו'.... פיתוח גוף תאמין לי שזה בעדיפות בין האחרונות אצלהם.

אם ה"ספורט" הזה שאתם קוראים לו היה פופולרי, מזמן הוא היה מתברג ותופס תאוצה ברחבי העולם בכל הנוגע לספורט.

אני מבין את הראש שלכם, ומבין את "הכעס" ואני גם מזדהה איתו לחלוטין אבל צריכים להיות ריאליים.

ואתם לוקחים את זה רחוק מדי, סה"כ ואחרי הכל - כולנו בני אדם... בין אם אתה שחיף שמן או שרירי... לא צריך להיות אובססיבי לגבי זה.

נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 21-09-08 בשעה 21:11.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה