|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פיתוח גוף זה כמו תחרות יופי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש 2 תחרויות גדולות יחסית פעם בשנה. זה דבר גדול מידי לצפות לסיקור עינייני, רציני, והכי חשוב בלי ציניות ובדיחות מטומטמות? למה בערוצי ספורט בחו"ל יכולים לפנות 2-3 דקות מידי פעם לראיון אם מפתח גוף באוף סיזן? ואני בא בתלונות רק לשר הספורט, שימשיכו ככה ויתמכו רק בכדורגל וכדורסל (שאגב גם בזה אנחנו לא משו), ואז מיתפלאים למה אין מדליות
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפי שאמרת, נראה לך הגיוני לתת רק כמה דקות של פריים ל2 תחרויות גדולות בשנה של מפתחי גוף? ועוד בחו"ל ששם זה כביכול כמה רמות מעל הארץ? לדעתי אין פה ממש מה להאשים את ישראל, יש ענפי ספורט שקודמים לפיתוח גוף קודם כל אם כבר ואמרת שצריך לשפר בארץ... כמו פוטבול, בייסבול, וכו'.... פיתוח גוף תאמין לי שזה בעדיפות בין האחרונות אצלהם. אם ה"ספורט" הזה שאתם קוראים לו היה פופולרי, מזמן הוא היה מתברג ותופס תאוצה ברחבי העולם בכל הנוגע לספורט. אני מבין את הראש שלכם, ומבין את "הכעס" ואני גם מזדהה איתו לחלוטין אבל צריכים להיות ריאליים. ואתם לוקחים את זה רחוק מדי, סה"כ ואחרי הכל - כולנו בני אדם... בין אם אתה שחיף שמן או שרירי... לא צריך להיות אובססיבי לגבי זה. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 21-09-08 בשעה 21:11. |
|
![]() |
![]() |