ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-09-08, 18:08   #1
HardCor3
מפקח ראשי
 
הסמל האישי שלHardCor3
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,567
כללי:: ירדן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אחי בטח שמתרחשת דנטורציה....החלבון מתגבש בכל דבר ברגע שהוא מגיע לטמפ' מסויימת...אבל הוא לא נהרס בגלל שבמערכת העיכול הוא מתפרק שוב...אין מניעה מלבשל אוכל כל עוד לא שורפים אותו...
הכוונה שלי הייתה שהאיכות שלו לא נהרסת כיוון שבכל מקרה הגוף מפרק אותו שוב לחומצות אמינו.
HardCor3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-08, 18:20   #2
maya
אחראית תזונה ותוספים.
 
הסמל האישי שלmaya
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל

הוא לא נפגע רק משנה צורה (לא העוף עצמו) זה כמו שתיקח קרח ותמיס אותו יצא מים ושוב תקפיא אותו יצא שוב קרח
__________________
mmm
maya מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:18.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים