|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל הכבוד
ארבל שיבח אותך ואני רואה שלא טעה בכלל הלוואי עליי כאלו רגליים במשקל 20 קילו מעליך ואחוז שומן שכבר לא גבוה בכלל
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן בלאט אני רציני הרגליים שלי לא רק חלשות אלא אפילו חלשות מאד, ולחשוב שהתחלתי להתאמן הם היו החלק הכי טוב בגוף שלי... זה שילוב של חוסר אימונים, פציעות חוזרות כולל אחת בחיטוב הנוכחי (מאה גרם פחמימה ליום, אי אימון רגליים - ביי ביי רגליים
![]() אל תדאג זה ישתפר כנראה שמבחינת גודל אני כמובן עם רגליים גדולות מאלו, פשוט לשלי אין צורה ממשית.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |