|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה שוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עוד משו תעלה את כמות הפחמימות ל 250 גרם פחמימה בצהרים ו 4 פרוסות לחם מלא (לא קל) בערב
אתה יכול להוסיף את החלבון בבוקר או לאכול קוטג' אבל לא סקופ מלא תוסיף חצי זה יספיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() פשוט אני מעדיף שלא לעלות יותר מדיי בשומן אתה יודע אח"כ סתם באסה להוריד את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לוקח במקום הפיבר המעפן הזה שיבולת שועל עם 2 בננות שהקפאת יום לפני בפריזר או אפילו לא מוקפאות אבל יותר טעים כשהן מוקפאות לוקח חצי סקופ או סקופ של חלבון (לא משנה העיקר שלא תעבור ת2.2 גג 2.5 גרם לקילו במהלך היום) שם הכל בבלנדר עם מים או חלב (עדיף מים,עם חלב יותר טעים אבל זה סתם מיותר) , יוצא מעדן |
|
![]() |
![]() |