|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אם הייתי מתעצבן עליהם כמוך הם מזמן היו מאבדים את העבודה שלהם או מקבלים אזהרה חמורה.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עפ"י ווינגייט, שיטת "הסט הבודד" הינה קונבנציונלית לחלוטין ומומלצת במקרים מסוימים למתחילים.
אני אישית נתתי לא פעם תכנית אימון שכזו למתחיל, ונוטה לתת קרדיט למדריך שנתן אותה לבן דודך - אולי היא לא נראית לך, אבל הוא איש המקצוע שקיבל החלטה מושכלת (פחות או יותר, איני מכיר אותו אישית) להמליץ עליה במקרה זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועל אלה שהסביר לא הדגים עזוב ביכלל יש רק מאמן בודד בחדר כושר הזה שטוב היה שתי מאמנים טובים הם עזבו ואני מבין למה! ועוד הדבר אחי כל הפרפרים בחדר כושר שבורים הרוסים אני מבקש מהם כבר 80 שנה להחליף לא אכפת להם מכלום חרא של מכון כושר! בהתחלה חשבתי ליגה עכשיו חרא! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית של סט אחד למכשיר היא בסדר גמור בשביל מתחילים. את הקטע עם המתח גם אני לא הבנתי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנ יחסית עוד בסדר אבל זה ה'קטע הזילזול והחוסר יחס שלו נימאס לי משם ! מת לעזוב!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() איזה חדר כושר בית זונות כמעט כמו אצלנו אחי...חחחחחחחחחחחחח רק שאצלנו יש אהבל אחד בשם מיכה שהוא ה"אחראי" והוא כל היום בולע אקסטות ואחרי זה מבלגן את החדר כושר כמו ילד בן 3 שזה אומר...סם את המכשיר של הטי באר בתוך הכלוב של הסקוואט!כאילו מה??????או אם הוא רואה משקולת של 20 קילו מונחת על איפה שרשום 22.5 הוא יכול לקבל מזה התקפה להיתחרפן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והכי מצחיק שהוא מנסה למכור ל"כיתת ספורט" שלו אבקות זולות מסופר מרקט בטח אבקה בטעם חציל מקולקל קיצור פסיכים יש בכל מקום אחי ותמסור למדריכה שם שאם היא איזו צ'וצ'ה שרוצה משהו אז אתה תהיה מוכן לתת לה...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |