|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() היי לא בכיתי, פשוט פארמדיק אמר לי שאם זה מהר מידי זה לא טוב כי סביר להניח זה שומנים.
ו3 קילו בשבועיים נשמע מהר מידי, לא בא לי להיות מתימני שחיף לתימני שמנמן. :x חח אבל אם אתה אומר אז אחלה, מצויין לדעת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה עכשיו את המקסימום שהגוף יכול לתת בלי אבקה ושתעצר תיקנה גיינר כל עוד בגוף עולה לבד זה מיותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מתאמן במשך שבועיים ובטח שמוקדם מדי לראות תוצאות. אם הוא יכול לאכול עוד ביום, אין סיבה להכניס לתמונה גיינר, אפילו אם כל החיים שלו הוא היה רזה. רק עכשיו הוא התחיל להתאמן ולאכול יותר, ואתה גם תראה למעלה שנתון, שהוא העלה 3 ק"ג בשבועיים. הוא כן מסוגל לעלות במשקל (מבחן התוצאה, והפעם מבחן תוצאה אמיתי, אומר שהוא מסוגל להעלות משקל), אז מה בוער לרוץ לחנות לקנות גיינר? אוכל נורמלי עובד מצויין בינתיים. קל וחומר - אם הוא העלה 3 ק"ג בשבועיים, בטוח שזה לא 3 ק"ג שרירים, וזה רק אומר שהוא גם יכול לאכול עוד פחות ולהמשיך לעלות במשקל, וזו עובדה שדורשת בדיוק 2 תאי מוח של בנאדם שמבין בשביל להסיק מתוך הכתוב. לא שיש לי בעייה עם גיינר, יש לו את השימושים ואת היתרונות שלו. אבל כן יש לי בעיה עם זה, שבנאדם שואל שאלה ובלי לנסות בכלל להבין מי הבנאדם ומה הסיפור שלו, אתם (אתם = פאראמדיק וגיל גרנות) ישר דוחפים לו תוספי מזון (או מצדיקים את השימוש בהם). נכון שאתם חנות, ונכון שזה לא מזיק, אבל "לא מזיק" זו לא סיבה מספיק טובה להוציא כסף על תוספי מזון. בשביל שההוצאה תהיה מוצדקת צריך שזה גם יהיה "מועיל", ולא רק "לא מזיק". נערך לאחרונה על ידי nirbin, 09-09-08 בשעה 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() שכל אחד יחסוך את הכסף שלו לעצמו ויהיה קמצן בשביל עצמו, וגם אתה ואל תשכנע אנשים לא לעשות ככה וכן להיות ככה. אנשים פה מבטלים תוספי מזון שנמכרים בכל העולם וכן עוזרים, רק מקמצנות ומזה שהם לא ניסו שום דבר על עצמם ובשביל להרגיש טוב עם עצמם אז הם אומרים שהכל ביזבוז כסף, זה פשוט צביעות הקטע הזה.
ואני לא מדבר במיוחד על הנושא בפוסט הנוכחי אלה יותר בכלליות אנשים משקיעים כספים מפה ועד הודעה חדשה בבולשיט בחיי היום יום אבל בגוף שלהם שזה אמור להיות הכי חשוב מתקמצנים על קריאטין ובגלל זה, זה לא עוזר בכלום ומנסים לדחוף לאנשים סתם מוצרים, כן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אם מיסתכלים ממבט של לאכול בשביל השריר ופחות בגלל מה טעים ומה משביע, אז גיינר יהיה יותר זול מארוחה ממוצעת עם אותם ערכים, אם לא מיתאפשר לבן אדם לאכול (ואין תחליף לאוכל אמיתי) אז בהחלט כדאי. אני מכיר לא מעט שמספרים לי כמה הם "טוחנים" ולא מעלים משקל, שתי פרוסות לחם וקופסת טונה והם תופסים ת'בטן עד הערב, יש כאלה ולהם זה עוזר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() יש הרבה כאלה, השאלה היא אם הם מודעים לעצמם או לא... והרבה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() בואו נעשה סדר:
tULI- זאת אכן עלייה חדה, ואפילו עלולה להסתכם בשומן. שים לב שאינך משמין סתם. אבל סה"כ הדרך נראת נכונה. NirBin - אני לא מנסה לשכנע, אני מסביר. והנה קיבלת את התשובה האמיתית של הבחור ואח"כ את שלי כהוכחה שאף אחד לא דוחף כלום, הוא עלה לא רע, ולכן הוא לא צריך אבקה כרגע. אילו הוא לא היה מצליח להעלות, האבקה יכלה לעזור לו להתגבר על המחסור הקלורי. Viking - מחזק את דבריך במאת האחוזים. א The ONE- לא קיבלתי מייל, נסה שוב... מקווה שהכל מובן, שתיהיה אחלה גדילה :-)
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() Tuli - עלייה יפה
ran z - אתה בחור טוב גיל - קריאטין זה לא בזבוז כסף גיל - הפסק להיות שמן
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תודה!
אני יקנה ג'יינר בכל מקרה פשוט לא עכשיו, נחכה חודש. בכל מקרה תודה לכולכם על העזרה והיחס. |
![]() |
![]() |