ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-09-08, 16:55   #1
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

החלק הקשה בלחם קשה רק בגלל שהוא חשוף לשכבת החום מהתנור בעוד שהחלק הפנימי לא
הבצק הוא אותו בצק
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-08, 17:53   #2
tsachiy
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 11
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי צפה בהודעה
החלק הקשה בלחם קשה רק בגלל שהוא חשוף לשכבת החום מהתנור בעוד שהחלק הפנימי לא
הבצק הוא אותו בצק
יכול להיות שבגלל שהוא חשוף לשכבת החום משהו משתנה בו מבחינת רכיבים או אנערף מה..חח
tsachiy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-08, 17:54   #3
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tsachiy צפה בהודעה
יכול להיות שבגלל שהוא חשוף לשכבת החום משהו משתנה בו מבחינת רכיבים או אנערף מה..חח
לא...
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:52.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים