|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רב תודות למפרגנים באשר הם.
עכשיו אני בידיוק בשבועיים האלו של הנטרלי כדי לעבור למאסה. כמו כן עושה fbw במכון ולא בבית ובקרוב אעבור לתוכנית מפוצלת ולכל הסקפטיים, שוב, עכשיו סיימתי לקרא 2 ספרים של לייל מקדונלד ובפירוש רשום שם שבימי העמסה אכן עולים במאסה. אז לכו תיקראו ואולי זה יעזור לכם להבין את המציאות. אני עבדתי קשה, התמדתי בדיקדוק לכל התפריט שקלכי כל דבר על גרמים, לכל אורך הדרך תיקנתי את צורת האימונים והתפריט ולדעתי ועל פי התוצאות הגעתי למצב אופטימלי של אימונים/שריפת שומן/ניצול ההעמסות לעליה במאסה. כמו כן זה מאוד הגניוני שעליתי בהיקפים כי זה הניפוח שהגוף מקבל כשמתחילים להתאמן וגם יש את האפקט ניפוח של הקריאטין, אז אולי אפשר לאמר שהתנפחתי ולא עליתי במאסה או זה מינוח יותר נכון (לא יודע) אולי זה משהו שלא קורא לכם ואתם לא מאמינים שאפשר לעשות את זה טיבעי. לצערי אין לי דרך להוכיח לכם שלא התשמתי בכלום או שהשמטתי משהו מכל מה שפירטתי בתהליך, מצד שני אני לא חייב להוכיח כלום. זה המסלול שעברתי ואני חיי עם עצמי והעיקר שאני מרוצה מההשקעה שלי והתוצאות.
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() כל הכבוד :OK:
אתה לא חייב לנוכיח לילדים פה שום דבר , תמשיך לעבוד חזק ולהשקיע! בהצלחה ![]()
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואמרתי כבר עשר פעמים כל הכבוד לו נראה מעולה ותותח על ההשקעה אבל סתם בזבוז אנרגיה לשקר... אין שום סיבה לשקר חומרים זה דבר נורמלי לגמרי והוא לא היחידי אז למה לשקר ? :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תשמע אחי , אם הוא מזריק או לא זה רק העניין שלו , ואם הוא משקר או לא , הוא עובד רק על עצמו אז .. שיעשה מה שבא לו .
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין מאיפה אתה מביא תחוצפה הזאת לקרוא לו שקרן עם כל הכבוד לשינוי שלו, זה לא שראית פה איזה לברוני שמתכונן לאולימפיה כולה 5 חודשים ונראה הכי טוב על הבמה, גם בפוסט של אולג (תקנו אותי אם אני טועה) (והוא ענק ומרשים פי 30 בערך) בזמנו קפצו כל מיני אהבלים ובסוף חצי פורום שמכיר אותו אמר שהוא לא נוגע בכלום מעבר לזה שאני לא חושב שזה כזה פרקטי לקחת חומרים באימון ביתי (שאין בו סקוואט דד ליפט בנץ'), זה עדיין לא אומר שום דבר מעבר לזה הגיע הזמן שתמתן קצת תתגובות שלך אני רואה גם בפוסטים אחרים, אנשים מדברים אליך יפה ומכבדים אותך ואתה בא ב"וואלאק לא דיברתי אליך אל תפנה אליי בכלל" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי החלק האחרון שמכבדים אותי ואני שם זין עכשיו אני נזכר ואני כמעט בטוח שזה לא פעם ראשונה שאתה אומר לי את זה אז אתה יכול להפסיק עם השטויות שלך ולהראות תגובה אחת שמישהו כיבד אותי ובאתי בגישה של 'וואלק אל תפנה אליי' ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולצורך העניין בלוג אימונים שאתה פתחת נראה לי זה היה ל Akunamatata וזה לא משנה, הפורום פה בשביל לעזור ולשתף, לא לריב ולהתווכח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ואת היכול ללכת להודעות שלי ולבדוק אחת אחת... העניין עם אקונה מטטה שאתה מדבר זה שבחור בא ללוג שאתה פותח ואומר לך ככה 'בוא תראה לי אנשיםש עושים ככה וככה סטים ומה זה הטמטום הזה לעשות ככה וככה'... אז תגיד לי איך אתה מצפה שאני אענה לו ? זה נראה לך כבוד כלפי ? לי זה נראה ממש זלזול. אז באמת אחי אם יש כמה דברים שאני שונא אחד מהם זה שסתם מלכלכים עליי בלי שום קשר וזה בדיוק מה שאתה עושה. |
|
![]() |
![]() |