|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 188
כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB
|
![]() ציטוט:
גם אותי שאלו שאלות כאלו וניסיתי למשוך אותם להבין שלא הכל עומד על כמות הבייצים, אבל תשובה כמו של יוסי מושכת רייטינג וזה מה שמעניין ערוץ מסחרי. אי אפשר לבוא אליהם יותר מדי בטענות. ערוץ מסחרי לא יעשה כתבה מקצועית על תחרות ספורט, זה התפקיד של ערוץ 5 שם אני מצפה לכתבה יותר רצינית. כאן זה היה סיקור חביב על העולם וההכנות לתחרות.
__________________
בעתיד ירשם כאן משפט חכם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
למרות זה אין לי ספק שהייתי מוביל להם את הכתבה למקומות אחרים, כי יש לי את הכריזמה לעשות את זה. הם היו מקבלים ממני כאלה הד ליינים שלא היה להם אחר כך שום רצון להשתמש בקלישאה המטומטמת על הביצים. תראה, בשלב מסויים היא שכנעה אותי, ואמרתי לה שאחרי התחרות או ביום עצמו אני מוכן להתראיין, אבל היא התעקשה שצוות הצילום יגיע אלי הבייתה יום לפני, וזה היה יותר מידי בשבילי.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 188
כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB
|
![]() ציטוט:
לא משנה מה תגיד ולאן תוביל, חדר העריכה הוא זה שקובע ושם הם משאירים רק מה שמביא רייטניג. אני אומר שוב הם חתכו את כל הראיון איתי והשאירו רק את הראיון הקלישאי אם יוסי ואת זה שהספורט הוא מאוד יקר ואנחנו מוציאים המון כסף. עצוב אבל זה מה שקרה בפועל, זה בכלל לא משנה שראיינו אותי כמעט שעה ושנסעתי בשבילם עד לתל-אביב (ואני מדבר איתך על יום לפני התחרות שכולי יבש וכמעט ולא שותה) כדי שלא יצטרכו להגיע לנצרת עילית (למרות שאם הייתי מתעקש הם היו באים אלי, פשוט לא רציתי להכניס את כל המשפחה שלי לסיפור הזה). זה ערוץ מסחרי ומה שמעניין אותם זה הרייטניג. אם זאת ולמרות הכל, הכתבה הייתה הרבה יותר אוהדת מהכתבה של דנה וייס שהציגה אותנו כגורילות שכל מה שמעניין אותם זה גודל השריר. לפחות כאן הוא הציג את העובדה שהאנשים שמתעסקים בתחום פיתוח הגוף הם אנשים נורמטיבים (יוסי איש מכירות ואני איש הייטק) מתוך אהבה לנושא ואם זאת יש להם גם עבודה וחיים מעבר לכך. עצם זה זה כבר שבירת סטיגמה עלינו והעולם שלנו.
__________________
בעתיד ירשם כאן משפט חכם ![]() |
|
![]() |
![]() |