|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי כי לפני חודש בערך השתמשתי בגיינר של החברה והוא היה באותו טעם (שוקולד) ולא הייתה שום בעיה..=\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לנער בקצב קצת יותר איטי..ומקסימום תשתה את זה כקצף זה לא משנה בכל מקרה זה נכנס לך לגוף
![]()
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמו שאמרו, פשוט תנער יותר בעדינות ופחות זמן, אולי אפילו תנסה לנער בלי הרשת. יכול להיות שזאת אבקה שנמסה כל כך בקלות שמספיקים איזה 2 וחצי שקשוקים קלים כדי לערבב מבלי שיהיו גושים, ככה זה היה אצלי עם הצ'מפיון בטעם טרופיקל סאנרייז (גם עם הבננה, אבל עם הבננה אף פעם לא היה קצף בכל מקרה). הייתי מוציא את הרשת והופך 3 פעמים את השייקר והשייק כבר היה מוכן.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אחרי שערבבת בשייקר ויצא לך קצף, תערבב עם כפית את הקצף, זה יוצא את האוויר לדעתי. תנסה ותגיד איך היה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() מניסיון אישי בנושאי קצף מה שמעלים את הקצף זה להעביר את הנוזל למיכל אחר,זאת אומרת לאחר שערבבת את זה בשייק תמזוג לכוס והקצף נעלם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() לחלוטין קנית את האבקה הטהורה והאיכותית ביותר שיש בשוק ובפרט שאתה רגיש ללקטוז.
בעניין הקצף - הוצעו כמה אפשרויות להעלמת הקצף - נסה ותראה אם זה עוזר. אני אישית צרכתי במשך תקופה ארוכה את האבקה ולא זכור לי כמות גדולה של קצף. בכל אופן, אני בטוח שצוות ישראלבודי יבוא לקראתך ויתן לך את ההרגשה הטובה ביותר כך שלא תרגיש ש"נדפקת" בדרך כלשהי. בהצלחה,
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אתה מכין את השייק עם מים או חלב?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה כמוני אחי,תכין אותה בבית שים בתיק ואחרי האימון תשתה וכבר אין קצף...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סך הכל זה מוצר חלבי, ורק לשים אותו שעה בשמש או במקום חם מאוד (כמו מכולת מתכת) יכול להרוס את המוצר...
תבקש אבקה שונה, או טעם שונה... ואם לא צריך להיות קצף, אז לא צריך להיות קצף! לא משנה איך אתה מערבב\מנער\משקשק את האבקה... |
![]() |
![]() |