|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שכשאני קונה ש"ש במשקל מהשוק אז אני הרבה פעמים רואה שיש על זה עדיין ג'יפה שדי מוכיחה שעדיף לבשל את זה מאשר להסתכן באכילת חיידקים וכל הזבל שזה גדל לידו...תהיה בטוח שאף אחד לא שטף לך את זה בשביל שתוכל לאכול את זה ישר בלי בישול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולה שמים על זה מים רותחים וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, מים רותחים הורגים חיידקים...אתם מוזמנים להתייעץ עם תזונאי או כל מי שמבין בזה ותראו מה יגידו לכם
|
![]() |
![]() |